Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora az esélye annak, hogy...

Mekkora az esélye annak, hogy április 3.-án az Ellenzéki Összefogás megnyeri a választásokat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben én is beleástam a magyar politikába és elég sokan biznak a kormányváltásban, pont annyira mint 2018-ban és végül újra Fidesz 2/3-ad lett.

Történt azóta valami változás, botrányok ami miatt most esetleg egy ellenzéki győzelem is össze jöhet?

2022. márc. 21. 02:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%

Őszintén, én sosem hittem benne, hogy ha a "baloldal" egyesül, akkor legyőzik a Fideszt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Fidesz jó, de ez a baloldal sajna nagyon gyenge hozzá. Mikor megtudtam, hogy ezt a Márki-Zay csókát választották Orbán ellen, akkor még annyira sem hittem, hogy sikerül győzniük, miután hallottam pár MZP beszédet, azután meg pláne nem.🤭🤭

Szóval szerintem, annak az esélye, hogy az ellenzék győz, egészen pontosan nulla. Ha MZP elér ilyen 30-35%-ot, az már egy nagy siker lesz tőle.

2022. márc. 21. 06:43
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
Fidesz fog megint 2/3dal, nincs kormányváltó hangulat, inkább kiábrándultság.
2022. márc. 21. 07:32
 13/30 anonim ***** válasza:
25%

Egészen addig biztos voltam a kormányváltásban, amíg MZP nem kezdett el baromságokat beszélni.

Most szinte fixen miatta ismét 2/3 lesz.

2022. márc. 21. 07:34
 14/30 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, nagyon kevés választási lehetőséget adtál, így már nem is szavaztam.

Tippem alapján csak kicsi fölénnyel fog nyerni vagy a Fidesz vagy az ellenzék.

Erősen kérdéses hogy melyik, de szerintem a Fidesz, köszönhetően a hazug propagandahadjáratuknak, amit már évek óta nyomnak TV-n, rádión, újságokon keresztül, a média zömében.

2022. márc. 21. 08:07
 15/30 anonim ***** válasza:
32%
Háborús helyzetben nem lehet ilyen sokpárti csapattal országot vezetni. Mire kitalálják meg megbeszélik, hogy mit kellene csinálni, már rég nem lesz aktuális, mert eltelik közben két hét. Most a fidesz a jó irány.
2022. márc. 21. 08:25
 16/30 anonim ***** válasza:
54%

15-ösnél látszik például, milyen sikeresen manipulálták az embereket.

Amit a közmédia fúj, annak zömét el is hitték.

Oroszországban pl. arról se tudnak sokan miféle háború van a szomszédban,

mert ott a Putyin diktálta TV egész másképp adja elő a dolgokat: különleges katonai hadművelet folyik az orosz etnikum megmentése és felszabadítása érdekében..

2022. márc. 21. 18:50
 17/30 anonim ***** válasza:
42%

Semmi esély, újabb Fidesz 2/3 ja és ez nem csalás!

Volt már itten

1956,

2006,

Kik is voltak ők?

Mert a baloldali áttörés összefogás össze van f.sva.

A mzp pedig a háborúba küldené a honvédokat!

2022. márc. 23. 00:10
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a reakciókat :)

Mindenkit hasznosra értékeltem.

2022. márc. 23. 00:21
 19/30 anonim ***** válasza:
63%

#17, mikor és hol mondott olyat, hogy ő minden ok nélkül katonákat küldene? Tudnál erről linkelni?

Ja, hogy nem? És csak terjeszted a hazugságot nagy okosan? Értem.

2022. márc. 23. 00:56
 20/30 anonim ***** válasza:
39%

Egész biztos hogy nem nyer a Fidesz 2/3-al, már túl sokan átlátnak rajtuk, de mivel nagyon erős a propagandájuk és ügyesen taktikáznak, nagy valószínűséggel ők nyernek.

A Fidesz rájött arra, hogy a választást nem a politikafaló értelmiségiek döntik el, hanem a szakmunkások és a társadalom perifériájára szorult emberek, hozzájuk is igazították a nyelvezetüket.

Az ellenzék bonyolult és váltakozó üzenetekkel, nehezen érthető nyelvezettel, hosszan és inkább a politikafaló értelmiségnek politizál, ami miatt hátrányba került.

A rezsicsökkentés egyszerű és hatékony üzenete segítette a Fideszt a 2014-es győzelemhez, ahogy később a migránsellenes kampány.

Ha csak a diplomások szavaznának a választáson, az ellenzék kényelmesen nyerne, ha csak a 65 év felettiek (akik zöme hisz a TV-s, rádiós, újságos üzeneteknek), a Fidesz újabb kétharmadot szerezne.

A cigányság körében a Fidesz 80–90 százalékos támogatással bír, sok olyan, többségében romák lakta település van, ahol a Fidesz akár 90–95 százalékos győzelmet arat a választásokon. (Ne felejtsük el, hogy Magyaro. legalább 8%-a cigány.)

[link]

2022. márc. 23. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!