Mekkora az esélye annak, hogy április 3.-án az Ellenzéki Összefogás megnyeri a választásokat?
Az utóbbi időben én is beleástam a magyar politikába és elég sokan biznak a kormányváltásban, pont annyira mint 2018-ban és végül újra Fidesz 2/3-ad lett.
Történt azóta valami változás, botrányok ami miatt most esetleg egy ellenzéki győzelem is össze jöhet?
Teljesen mindegy melyikük győz, ugyanolyan szar lesz.
Mindkét oldalon hataloméhes rablóbanda uralkodik.
Ha valódi változást akarunk el kell tüntetni innen az Orbán bandát, illetve a Gyurcsány bandát is.
Kétharmados parlament...
133 bátor.
Vajon meg lenne e au arány.ha NEM csökkentik a parlameni létszámot?
Én is bízom abban, hogy a fidesznek nem lesz meg az 50%, de sajnos arra van nagyobb esély, hogy talán csak a 2/3 nem lesz meg. Az ukrajnai cirkusz betett a választásnak, mert kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy elmenjenek szavazni, ha meg elmennek, akkor valószínűleg nem 0rbánra fognak, mivel nagy haverok a Putyinnal, ugye.
Mondjuk ilyen szinten nem is adakozott a kormány választási évben, szóval ők is érzik, hogy nem lesz annyira sima menet, mint az eddigiek, és nem is ócsároltak olyan szinten senkit, mint most Márki-Zayt, így akár még az is lehet, hogy tényleg szorul a hurok a nyakukon (átvitt értelemben, persze).
A lényegi különbség, hogy 18ban a szavazókörök 40%ában nem volt ellenzéki felügyelő.
Most elvileg minden szavazókörben lesz 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!