Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bayer Zoltot, Deák Dánielt,...

Bayer Zoltot, Deák Dánielt, Bohár Dánielt, Bende Balázs és a többi propaganda nyalodásokat, hogy lehet kedvelni?

Figyelt kérdés
Bele-bele nézek az m1, hírtv és még ritkábban a pesti tv kímálatába, de a hányiger fog el pár perc után, annyit hazudnak és gyűlölködnek. A kettős mércéről ne is beszéljünk. A Fidesz tökéletes, az ellenzék meg csak tönkretenné az országot, szerintük... mondjuk nyílván Orbán ezt várja el tőlük, de akkor is gyomorforgató az egész. De mondhatom akár a metropolt is, ugyanis egyet vettem el eddig ebben az évben és láss csodát a 16 oldalból 5 oldalon ott volt a Fidesz propaganda.

2022. márc. 20. 20:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
unalmas.....
2022. márc. 20. 20:22
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
Nálunk a retekklub meg a többi libbant elviselhetetlen, Alfölditől a padödön át gulyás marcikaig.Az embernek a gyomra kavarog a tonnányi balos szenny és primitívségbôl.
2022. márc. 20. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Erre van igény. Ha nem lenne rá igény, nem csinálnák. A magyarnak ez jön be.
2022. márc. 20. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Kik ezek?

Életemben nem hallottam róluk.

2022. márc. 20. 20:27
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
#2 Pedig a retekklub leadja a ti propaganda kampányreklámotokat is, nem tudom mit vergődsz.
2022. márc. 20. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Mindenkit lehet kedvelni, sőt szeretni is. Ilyen esetben az illetőnek nem az ellenszenves, vagy kevésbé tetsző tulajdonságait nézzük, hanem, ami nekünk tetszik és imponál.Azaz nem tárgyilagos szemlélők vagyunk, hanem érzelmileg elfogultak. Lutz Gizi is megmondta, hogy a Feri (Szálasi) áldott jó ember volt, csak mindent ráfogtak.
2022. márc. 20. 20:28
 7/16 anonim ***** válasza:
4%
Makizajt hogy lehet?????
2022. márc. 20. 20:29
 8/16 A kérdező kommentje:
4# Addig szerencse. Meg se nézd őket...
2022. márc. 20. 20:30
 9/16 anonim ***** válasza:
12%

Te tőlük kapsz hányingert, mások meg (a néhai) Homonnay Gergelytől, Havas Henriktől, Tóta W. Árpádtól, Dániel Pétertől, vagy a 444-től, a Nyugati Fénytől, stb.

Akiket te felsoroltál, azok egy 12 éve sikeres garnitúrát támogatnak; akiket meg én felsoroltam, azok egy sokszorosan laposra vert bagázzsal szimpatizálnak. (Szerinted, kik a hitelesebbek?)

10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kette bontanam, Bayer mar a fidesz kormany elott is musorokban szerepelt o a vegtelen penz korszak elott is tudott musor idot szerezni. Az uj generacios propagandistak nem tudtak volna kinoni egy piaci alapokon mukodo media kornyezetben.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!