Delegált szavazatszámlálóként lehet kékszalagot viselni?
#9-nek:
Én égszínkék pólóban megyek. XD
Nyazsgem nekik. Vagy esetleg van előírás is a ruha színére amiről nem tudok?
10esnek: szerintem aki bírja annak nem lesz baja
11esnek: én tényleg nem rossz szándéból írtam, de az égszínkékből elég komoly bajod lehet, én a helyedben nem tenném, de te tudod.
Igen, van szabály erre. Nem lehet semmi ami adott pártra utal. Volt már ilyenből botrány. Épp elég ha a többi tag szerint egyértelműen x pártra utal az öltözet.
Ha bejön a választó polgár akkor elsőre ránézésre nem is tudhatja ki hova tartozik, kinek a képviseletében dolgozik.
#12-nek:
Van rajta egy kis NIKE jel, úgyhogy nem DK-s póló. Semmi közük hozzá.
De ha nagyon rinyálna valamelyik, akkor nagyon szívesen felhúzom rá az ugyanolyan színű és emblémájú dzsekit. És a kék Lewi's farmeremhez sincs közük.
Ismét #12-nek:
Ne találják már ki hogy egy DK-s delegált nem viselhet Lewi's farmert és NIKE pólót, mert azok kékek. Erre semmiféle jogszabályi alap nincs. Ha a választási kampánycsend alatt alatt csak egy fideszes politikusnál meglátnék utána bámrit ami narancssárga, az a kampánycsend megsértése, igaz?
#16-nak:
Vagyis ne annak mutassam magam ami, amit képmutatásnak hívnak.
Ahhoz viszont az kellene, hogy engem érdekeljen hogy kinek mi a véleménye rólam.
Teszek rá.
És hogy neked erről mi a véleményed?
Arra is teszek, nagy ívben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!