Aki ellenzi az alapjövedelmet,az miért támogatja a rezsicsökkentést?
Figyelt kérdés
Sok fideszes örül,hogy kevesebbet fizet ezekért,mint a piaci ár.
Bezzeg,ha ugyanezt a támogatást pénzben adják,az már szerintük ingyen van.
2022. márc. 20. 11:34
11/14 A kérdező kommentje:
12-es
A munkaidő és a hatékonyság nem mindig egyenesen arányos.
A fogyasztás viszont egyszerűen kimutatható.
A pazarlást nem kell támogatni,és semmilyen luxust.
Alapvető dolgok legyenek elérhetőek,a luxusért fizessenek.
Arra,amit írtál jó érv,hogy ne az SZJA-t csökkentsék,mert az nem fejezi ki a valódi munkaidőt.
A munka jellegét nem veszi figyelembe az SZJA.
Ezért is blődség ezt csökkenteni,mert annak jó,aki jól keres,lébecolós helyen.
2022. márc. 20. 12:17
12/14 anonim válasza:
Gondolom mert a rezsicsökinek máár van részéről tapasztalata, hogy az mennyire jó, megéri, a másiknak meg nincs. Illetve abból indul ki, hogy "Nekem az is járhat(na, ha lennne), de a másiknak miért járna? Neki ne járjon, mert (szerintem) az nem dóóóógozik, nem érdemli meg, stb. Bezzeg én, egyedül én, megérdemlem".
13/14 anonim válasza:
Én mindkettőt ellenzem. Minden ingyen pénzt ellenzek.
14/14 anonim válasza:
Ellenzem mindkettőt. Legalábbis a jelenlegi formájában a rezsicsökkentés egy szemfényvesztés, csak adott összeghatárig lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!