Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk hogyan kezelné a...

A Mi Hazánk hogyan kezelné a cigányproblémát?

Figyelt kérdés
Nem tudom, kire szavazzak, érdekelne, ők mit kezdenének ezzel.

2022. márc. 19. 23:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%

Sok a hazug állítás! Toroczkait nem érdekli hogy ki roma és ki nem. bűnöző vagy nem bűnöző? csak ezt nézi! a probléma felszámolás érdekében komolyabb börtönbüntetést adna mert Magyarországon luxusbörtönök vannak (egyik rokonom börtönőr akart lenni, ő is megmondta hogy luxusbörtön van Magyarországon) szóval szibéria bérrabtartás is szóba került a komolyabb bűnözőknél!

Tessék ezt nézd meg: [link]

de itt is beszél a probléma megoldásáról!: [link]

Egyébként a Mi Hazánk komoly nogo zónákban is volt ahhol elmondták hogy fel kell számolni az ilyen helyeket! ezek mellett komoly gazdasági programjuk van! és még jópár problémára kitér amit se a baloldal se a fidesz mégcsak megsem említ! szóval én bátran ajánlom a Mi Hazánkat!

Legyen további szép napod!😊

2022. márc. 20. 09:24
 12/31 A kérdező kommentje:
Miért nem szabad azt kimondani, hogy a bűnözők között felülreprezentáltak a cigányok, aminek a felelőtlen szaporodásuk az oka, és ez ellen tenni kellene? Most az, hogy ilyen kérdésekről a fősodorbeli liberálisok szerint még csak beszélni se szabad, csak mert rasszizmus, az nem jelent semmit.
2022. márc. 20. 19:04
 13/31 anonim ***** válasza:
61%

Én eddig ellenzék mellett voltam, de most elkezdtem olvasni a Mi Hazánk programját és erősen gondolkodom, hogy át állok.

Igazából maga a gondolat, hogy Európától és kelettől függetlenedni kell azt már magamtól meghoztam.

Csak én azt hittem nincs ilyen párt, de most, hogy beleolvastam a programukba... Ők pont ilyenek és ez tetszik.

Jelenleg a 34.oldalnál tartok a 102-ből de szerintem még az éjjel végig olvasom.

2022. márc. 21. 01:20
 14/31 anonim ***** válasza:
38%
Mondjuk megerősített közbiztonsággal, a megélhetési szaporodás megfékezésével, a bűncselekmények érdemi büntetésével, a már megellett porontyok átnevelésével, és a halálbüntetést sem bánnám, ha visszahoznák.
2022. márc. 21. 11:59
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy cigànyprobléma?

Én dk-s liberàlisként rasszistànak, kirekesztőnek és elfogadhatatlannak tartom

2022. márc. 21. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:
28%
15: MH troll vagy te, elég átlátszóan
2022. márc. 21. 13:13
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

6

Mert ők szaporodnak felelőtlenül.

Hány fehér 6+ gyerekes családot látsz az utcákon?

Francba már hogy odáig jutottunk hogy nevén sem nevezhetjük a problémát, mert a tisztelt baloldal, olyan politikailag korrekt ,a valósággal köszönő viszonyban sem lévő ujjbeszédet vezetett be, ami nem is hagyja hogy valamilyen felcímkézés nélkül, kimondjunk konkrét problémákat!

2022. márc. 28. 20:14
 18/31 anonim ***** válasza:
17: tisztelt baloldal??? A fideszt milyen gyakran hallod beszélni a cigány szaporodásról?
2022. márc. 28. 20:17
 19/31 anonim ***** válasza:

18

A Fidesz is csendben van egy két esetet,pl Gyöngyöspata leszámítva. Azért mondjuk az említett baloldal, és a hozzájuk kapcsolódó média keresztre is feszitette! Ez az a jelenség amiről beszélek.

Mondjuk ők munkához kötöttek majd minden család támogatást, és nem emelték 12 éve azt a családit, amiért egyesek simán potyogtatják a gyerekeket, miközben munkájuk nincsen!

A baba várót szerintem elcseszték ők is.

És igen, a baloldal pattan fel rögtön, itthon, és külföldön ha erről van szó,és rasszistáz ész nélkül. Ellehetetlenítve minden fajta párbeszédet ez ügyben.

Gondolom neked is feltűnt hogy a cigányok mennyivel többen vannak, mondjuk húsz évvel ezelőttihez képest.

És nem nehéz összerakni hogy a folyamat nem állt meg, főleg ha újra meg emelik egyesek a családit.

Hol láttál olyat ,hogy két politikus erről leül beszélni a kamerák elött?

Mi lehet az oka, hogy egy ennyire sorsdöntő ,demográfiai, és egyéb problémáról nem is ernek beszélni?

2022. márc. 29. 07:18
 20/31 anonim ***** válasza:

"Mondjuk ők munkához kötöttek majd minden család támogatást, és nem emelték 12 éve azt a családit, amiért egyesek simán potyogtatják a gyerekeket, miközben munkájuk nincsen!"

Kevesebb cigánygyerek született emiatt az utóbbi 12 évben? Bevált ez a módszer? Ez itt a kérdés. Nekem nem úgy tűnik.

2022. márc. 29. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!