A Mi Hazánk hogyan kezelné a cigányproblémát?
Sok a hazug állítás! Toroczkait nem érdekli hogy ki roma és ki nem. bűnöző vagy nem bűnöző? csak ezt nézi! a probléma felszámolás érdekében komolyabb börtönbüntetést adna mert Magyarországon luxusbörtönök vannak (egyik rokonom börtönőr akart lenni, ő is megmondta hogy luxusbörtön van Magyarországon) szóval szibéria bérrabtartás is szóba került a komolyabb bűnözőknél!
Tessék ezt nézd meg: [link]
de itt is beszél a probléma megoldásáról!: [link]
Egyébként a Mi Hazánk komoly nogo zónákban is volt ahhol elmondták hogy fel kell számolni az ilyen helyeket! ezek mellett komoly gazdasági programjuk van! és még jópár problémára kitér amit se a baloldal se a fidesz mégcsak megsem említ! szóval én bátran ajánlom a Mi Hazánkat!
Legyen további szép napod!😊
Én eddig ellenzék mellett voltam, de most elkezdtem olvasni a Mi Hazánk programját és erősen gondolkodom, hogy át állok.
Igazából maga a gondolat, hogy Európától és kelettől függetlenedni kell azt már magamtól meghoztam.
Csak én azt hittem nincs ilyen párt, de most, hogy beleolvastam a programukba... Ők pont ilyenek és ez tetszik.
Jelenleg a 34.oldalnál tartok a 102-ből de szerintem még az éjjel végig olvasom.
Mi az hogy cigànyprobléma?
Én dk-s liberàlisként rasszistànak, kirekesztőnek és elfogadhatatlannak tartom
6
Mert ők szaporodnak felelőtlenül.
Hány fehér 6+ gyerekes családot látsz az utcákon?
Francba már hogy odáig jutottunk hogy nevén sem nevezhetjük a problémát, mert a tisztelt baloldal, olyan politikailag korrekt ,a valósággal köszönő viszonyban sem lévő ujjbeszédet vezetett be, ami nem is hagyja hogy valamilyen felcímkézés nélkül, kimondjunk konkrét problémákat!
18
A Fidesz is csendben van egy két esetet,pl Gyöngyöspata leszámítva. Azért mondjuk az említett baloldal, és a hozzájuk kapcsolódó média keresztre is feszitette! Ez az a jelenség amiről beszélek.
Mondjuk ők munkához kötöttek majd minden család támogatást, és nem emelték 12 éve azt a családit, amiért egyesek simán potyogtatják a gyerekeket, miközben munkájuk nincsen!
A baba várót szerintem elcseszték ők is.
És igen, a baloldal pattan fel rögtön, itthon, és külföldön ha erről van szó,és rasszistáz ész nélkül. Ellehetetlenítve minden fajta párbeszédet ez ügyben.
Gondolom neked is feltűnt hogy a cigányok mennyivel többen vannak, mondjuk húsz évvel ezelőttihez képest.
És nem nehéz összerakni hogy a folyamat nem állt meg, főleg ha újra meg emelik egyesek a családit.
Hol láttál olyat ,hogy két politikus erről leül beszélni a kamerák elött?
Mi lehet az oka, hogy egy ennyire sorsdöntő ,demográfiai, és egyéb problémáról nem is ernek beszélni?
"Mondjuk ők munkához kötöttek majd minden család támogatást, és nem emelték 12 éve azt a családit, amiért egyesek simán potyogtatják a gyerekeket, miközben munkájuk nincsen!"
Kevesebb cigánygyerek született emiatt az utóbbi 12 évben? Bevált ez a módszer? Ez itt a kérdés. Nekem nem úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!