Szerinted neked van magassabb IQ-d vagy Karácsony Gergelynek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 22:15
1/13 XX.XX válasza:
Karácsonynak, nem csinál semmit és mégis többet keres :(
2/13 anonim válasza:
gelgelynek végtelen az iq , talán biden hunter olyan okos mint ő
3/13 anonim válasza:
Nem tudom de ezt a számot véletlen nem pont róla írták? https://www.youtube.com/watch?v=6g26StE8N60
4/13 anonim válasza:
Én négy nyelven beszélek, ő meg egy nyelven beszél. Ez nem függ össze szorosan az iq-val, de lényegesen okosabbnak gondolom magam a Főpolgármester úrnál.
5/13 anonim válasza:
Négyes akkor mért nem értetted meg a kérdést? :)
6/13 anonim válasza:
Mivel 140 feletti az IQ-m, nagyjából 95% esély van rá, hogy nekem magasabb.
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy magasabb-e az IQ-ja az enyémnél, de a polgármesteri teendőkhöz biztosan jobban ért nálam :o) Ha tudod mennyi az IQ-ja, akkor könnyebb megmondanunk, hogy magasabb-e az övénél...
8/13 anonim válasza:
Nyilván több van Karácsonynak, mert ő a főpolgármester én meg egy gyárban dolgozom, mint szakmunkás. Valahogy csak megoldotta, hogy feltornázza magát, nem? Ha nem az iq, akkor melyik képessége segítette ehhez?
9/13 anonim válasza:
Szerintem Karácsonynak magasabb IQ-ja van, mint neked, az egyszer biztos. Amúgy több ellenzéki politikusról polgármesterről is tudok, aki Mensás.
10/13 anonim válasza:
Nekem nyilvan:). Funfact:abba a gimibe jarok amibe o jart xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!