Az egész ellenzéki összefogásnak eggyütvéve nincs annyi eszük mint Gulyás Gergelynek.Jól gondolom?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 10:41
2/10 A kérdező kommentje:
mondj akkor egy olyan agytrösztött mint a geregly...
2021. nov. 24. 10:43
3/10 anonim válasza:
Inkább a helyesírásra gyúrnék a helyedben.
4/10 A kérdező kommentje:
3 ok megpróbálok😁
2021. nov. 24. 10:46
7/10 anonim válasza:
Azt hittem Kósa úr a Nemzet esze,nem gulyás.
8/10 anonim válasza:
Gulyás Gergely csak egy felolvasó ember. 😆
9/10 anonim válasza:
Én inkább azon gondolkodnék el, hogy annak mennyi esze van, aki egy ilyen kérdést kiír :)
10/10 anonim válasza:
Gulyás Gergely nagyon jól tud kommunikálni, 3 órás kormányinfón állta a sarat, 1 órás infó után 2 órán keresztül kerülgették az újságírók, de nem tudtak fogást találni rajta.
Nem olyan csípős nyelvű mint Lázár János, és szerintem nem is baj, hogy nem feszegeti tovább az ellentétet.
De amúgy nekem Szíjjártó is nagyon felkészültnek tűnik, Lázár János nagyon rafinált, beszólogatós. Gulyás Gergely konszenzusos.
Varga Juditot nem hallgattam még beszélni, de azt mondják nagyon intelligens ő is. Nyilván Varga Mihály is okos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!