Támogatod a pedagógussztrájkot?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Szülő vagyok,támogatom
Szülő vagyok,nem támogatom
Nem vagyok szülő,támogatom
Nem vagyok szülő,nem támogatom
53 szavazat
1/7 anonim válasza:
Miféle sztrájk? A taxisblokád óta nem volt normális sztrájk.
2/7 anonim válasza:
Támogatom.Azt is, hogy a jelenleg tanárként dolgozó alkalmatlanokat(tehát nem a jó tanárokat) távolítsák el az iskolákból.Kapjanak jó fizetést, a link, rossz tanárok pedig tűnjenek el az oktatásból.
3/7 anonim válasza:
Én tanár vagyok, de nem támogatom. Lehet lepontozni.
Szar a helyzet, de amit a PDSZ csinál, az vállalhatatlan. Nem az lenne a dolga, hogy szavazatokat próbáljon gyűjteni az ellenzéknek.
4/7 anonim válasza:
Tök mindegy, mi van. 2 hét múlva el lesz felejtve, és bárki is nyer, jön a 67. hullám meg a lezárások.
7/7 anonim válasza:
A pedagógusok hiába sztrájkolnak. Nincs látványos eredménye a sztrájkjuknak.
Plusz, ahogy az egészségügyi dolgozók nem sztrájkolhatnak (hiába "alapjog"), a tanároknak sem "illene". Maximum úgy, hogy nem tanítanak, de felügyeletet azért biztosítanak a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!