Ellenzékiek! Orbán helyett bárkire szavaznátok, akár még Valgyimír Putyinra is?
Figyelt kérdés
Ismert, hogy rengeteg tőrzsszavazó hirdeti a balliberális oldalon, hogy bizony bárkire leszavazna, akár az Ördögre is (MZP is mondott ilyet). A nyugati liberális narratívában ez most Putyin lett. Na most akkor válasszatok.2022. márc. 19. 21:23
11/12 anonim válasza:
Tisztelt kérdező! A perverzitásnak és az aberráltságnak is van határa!
12/12 anonim válasza:
Muszáj, hogy győzzön az ellenzék, mert ha győz, akkor ha én Afrikai ökörbékának érzem magamat, és elkezdek négykézláb ugrálni és brekegni az utcán, a transzfajúság jegyében, és ha valaki engem ezért leszól, akkor nácinak fogják bélyegezni és börtönbe zárják, ha a Fidesz nyer, és ugyanezt csinálom, akkor engem a zárt osztályra. Már csak ezért is megèri az ellenzèkre szavaznom. Ja és majd elfelejtettem, ha úgy tartja kedvem, akkor nyugodtan molesztálhatok fiatalkorú lányokat is, ha nyer az ellenzék, ha a Fidesz nyer, akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!