Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók összeszoríto...

A fidesz szavazók összeszorított fogakkal tartják magukban a véleményüket az oktatás és az egészségügy helyzetéről, vagy valóban letojják a jövőt (gyermekek és ezáltal a magyar nemzet jövőjét)?

Figyelt kérdés

2022. márc. 19. 17:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%

Írta, hogy BP kivételével.

Én 9-es vagyok, el tudom mondani, hogy Szentesen gyönyörű alternatív szülőszobák vannak, lehet vajúdni sarokkádban, zuhany alatt, masszázsfotelben, van aromaterápia, fitt vall, bordásfal. Meg még van más is, amit nem jegyeztem meg.

A szülőágy kényelmes.

A magzat életjeleit ellenőrző eszköz (nst) vezetéknelküli,így lehet fel - alá járkálni vajúdás közben, senki nincs ágyhoz kötve.

Van klíma.

Az orvos (mint megtudtam ez Szentesten szokás) elnézést kér mielőtt benyúlna.

Azok a követelések, amit a "más állapotot a szülészetben" akar elérni tapasztalatom szerint teljesülnek.

(nem tudok mindenről, mert a követelések között van, ami halva született babára vonatkozik, és nekem szerencsére egészséges a gyermekem)

A kórtermek frissen felújjítottak, és saját fürdőazobával vannak ellátva.

Még a kaja is oké volt. (kivéve a joghurtot, az pocsék volt.)

2022. márc. 19. 21:08
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

"Melyik országból írtad? Romániából, vagy Szlovákiából?"

Románia bazz, Románia... Ti éltek alternatív valóságban ember, és csont nélkül elhiszitek, amit a telex vagy a 444 megír. Elmondom mi a valóság: Romániából mai napig tömegesen járnak át az emberek, hogy Magyarországon kezeltessék magukat, mert annyival jobb az egészségügy, mint Romániában. Pedig itt Románia, vagyis Erdély nyugati része még fejlettnek számít. A tanár sztorira meg nem is írok semmit inkább. Egy napra kéne áthozni titeket csak Romániába, lássátok egy átlagos faluban mi a felállás az iskolában. Utána soha nem bezzegromániáznátok többet, garantálom.

2022. márc. 19. 22:03
 23/26 anonim ***** válasza:
57%

22

Én sem értem ezt a bezzegrománozást. A fővárosukban százak élnek a csatornarendszerben még mindig.

2022. márc. 20. 10:01
 24/26 anonim ***** válasza:
55%

Fideszes pedagógus vagyok.

Kevés a fizu, de megígérték, hogy lesz több.

Ha most mennék tüntetni valamiért, amit megígérték, az olyan lenne, mint amikor egy gyerek ebéd előtt követeli a desszertet, földhöz veri magát, hogy: Moooost akarooooom!

Konkrétan idén tavaszra ígérték, ha jól emlékszem.

Tényleg lehetne több, de egy kis türelem kell... Jönni fog az a pénz.

Elég kevés eszed van tanárként, 2020 ban is ígértek minden tanárnak 30%-ot. Lett 10%. Jövőre, ha nyernek, nulla százalékot adnak, mert minek, ha nincs már tétje a dolognak, hiszen nyertek (ne így legyen). Tele a padlás ígéretekkel.

2022. márc. 20. 21:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Romániában katasztrófa az egészségügy

Meg azon kívül is kb minden

2022. márc. 22. 19:30
 26/26 anonim ***** válasza:
26%
Szerinted kit érdekel a tanárok fizetése rajtuk kívül? Senkit. Az egészségügy pedig mindenhol, mindenkor rossz. Aki meggyógyul, az dicséri, aki nem gyógyul meg, az szidja.
2022. márc. 30. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!