A fidesz szavazók összeszorított fogakkal tartják magukban a véleményüket az oktatás és az egészségügy helyzetéről, vagy valóban letojják a jövőt (gyermekek és ezáltal a magyar nemzet jövőjét)?
Eltörölte a hálapénzt, megemelte az orvosok bérét masszívan, bejelentette, hogy az ápolókét és megfogja és emelést ígért most a pedagógusoknak is.
Szóval szerintem nincsenek leszarva.
Azt pedig helyesnek tartom, hogy akit tudnak terelnek át a magán egészségügybe.
Úgy látszik, néhány tökkelütöttnél beragadt az egészségügy
Nos, a kormány az elmúlt 10 évben olyan infrastruktúrális fejlesztést vitt végbe, amit előtte senki soha. Tehát soha.
Bp kivételével mindenhol megújultak a kòrhazak, szakrendelők, nővérszállòk. Ezen felül, a mindig halogatott történelmi orvosbéremelést is ők hajtották végre
Nem tudom, ez nem tűnt fel? Beragadt?
De segìtek, ezen a kormányon kìvül minden más kormány mit adott az egészségügynek:
Semmit
Szóval nem, nem szorìtom össze, minden fejlesztésre büszke vagyok
És mi lett volna, ha nem lopják szanaszét az országot? Akkor minden csillogna-villogna már....
#17, mondanál pár példát a fejlesztésre?
Csak mert itt Pesten csak omladozó kórházakat látni, miközben stadionokat húznak fel és felesleges lélegeztetőgépeket vásárolnak fel.
Ennek fényében az, hogy emeltek az orvosok fizetésén nagyjaból nulla telhesítmény, főleg, hogy az ápolókról valagogy megfeledkeztek.
Persze az ígérgetésekben lehet bízni, de miket is ígért még a fidesz...
"oktatás és az egészségügy helyzetéről" - Melyikkel van baj? :)
Magánkórházba szoktam járni pár ezer Ft-os vizsgálatokra, mert nincs időm várni az sztk-ban (konkrétan matematikailag nem éri meg 1 szabadnapot kivennem).
Az oktatás... komolyan?! :D Általánosban a fele tanári kar pszichopata volt, aki a gyerekeket terrorizálta... Középsuliban meg a tanárunk összejött a barátnőmmel (osztálytárs), aztán mellé állt még pár tanár, engem meg kirúgtak egy fars indokkal...
Az iskola arra volt jó, hogy megtanuljak írni, olvasni, hazudni, és elbánni másokkal, mielőtt megelőznének, győzni bármi áron - visszagondolva nem panaszkodom, mert "az ott tanultakkal" fel tudtam építeni egy sikeres vállalkozást, és 2 milla felett van a havi nettó bevételem.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!