Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók összeszoríto...

A fidesz szavazók összeszorított fogakkal tartják magukban a véleményüket az oktatás és az egészségügy helyzetéről, vagy valóban letojják a jövőt (gyermekek és ezáltal a magyar nemzet jövőjét)?

Figyelt kérdés

2022. márc. 19. 17:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
#7, teljesen igazad van, várjad csak a krumpli osztást, közben ne zavartasd magad amiatt, hogy az oktatás színvonala milyen.
2022. márc. 19. 17:42
 12/26 anonim ***** válasza:
5# Mennyire igazad van:)
2022. márc. 19. 17:47
 13/26 anonim ***** válasza:
31%

Eltörölte a hálapénzt, megemelte az orvosok bérét masszívan, bejelentette, hogy az ápolókét és megfogja és emelést ígért most a pedagógusoknak is.

Szóval szerintem nincsenek leszarva.

Azt pedig helyesnek tartom, hogy akit tudnak terelnek át a magán egészségügybe.

2022. márc. 19. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:
18%
Én azt nem értem, hogy az ellenzékiek is elismerik, hogy a mai tanárok többsége, finoman szólva sem való az iskolák közelébe sem. De azért adjunk nekik sokkal több pénzt. Ennyi erővel az az ipari munkás is kapjon sok pénzt, aki heti szinten csinál selejtet, de azért emeljük a bérét,mert mégis csak orvosi műszereket gyárt...
2022. márc. 19. 18:03
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
Én azt nem értem miért lett leszavazva a #13 amikor tényeket írt.
2022. márc. 19. 18:05
 16/26 mindentudó99 ***** válasza:
Kórház és kórház közt is van különbség. Legutóbb Kecskeméten voltam. Elfogadható lenne de borzasztó koszosak voltak a falak mindenhol. Ez nem tudom mennyire az állam és mennyire a kórház vezetőségének a hibája. Dunaújváros kórháza pl sokkal tisztább. Egyébkènt gerincserv műtétem volt. Két hétre kaptam időpontot műtétre. Magam is meglepődtem.
2022. márc. 19. 18:50
 17/26 anonim ***** válasza:
39%

Úgy látszik, néhány tökkelütöttnél beragadt az egészségügy

Nos, a kormány az elmúlt 10 évben olyan infrastruktúrális fejlesztést vitt végbe, amit előtte senki soha. Tehát soha.

Bp kivételével mindenhol megújultak a kòrhazak, szakrendelők, nővérszállòk. Ezen felül, a mindig halogatott történelmi orvosbéremelést is ők hajtották végre

Nem tudom, ez nem tűnt fel? Beragadt?

De segìtek, ezen a kormányon kìvül minden más kormány mit adott az egészségügynek:

Semmit

Szóval nem, nem szorìtom össze, minden fejlesztésre büszke vagyok

2022. márc. 19. 19:11
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

És mi lett volna, ha nem lopják szanaszét az országot? Akkor minden csillogna-villogna már....

2022. márc. 19. 20:06
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

#17, mondanál pár példát a fejlesztésre?

Csak mert itt Pesten csak omladozó kórházakat látni, miközben stadionokat húznak fel és felesleges lélegeztetőgépeket vásárolnak fel.

Ennek fényében az, hogy emeltek az orvosok fizetésén nagyjaból nulla telhesítmény, főleg, hogy az ápolókról valagogy megfeledkeztek.

Persze az ígérgetésekben lehet bízni, de miket is ígért még a fidesz...

2022. márc. 19. 20:26
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"oktatás és az egészségügy helyzetéről" - Melyikkel van baj? :)

Magánkórházba szoktam járni pár ezer Ft-os vizsgálatokra, mert nincs időm várni az sztk-ban (konkrétan matematikailag nem éri meg 1 szabadnapot kivennem).

Az oktatás... komolyan?! :D Általánosban a fele tanári kar pszichopata volt, aki a gyerekeket terrorizálta... Középsuliban meg a tanárunk összejött a barátnőmmel (osztálytárs), aztán mellé állt még pár tanár, engem meg kirúgtak egy fars indokkal...

Az iskola arra volt jó, hogy megtanuljak írni, olvasni, hazudni, és elbánni másokkal, mielőtt megelőznének, győzni bármi áron - visszagondolva nem panaszkodom, mert "az ott tanultakkal" fel tudtam építeni egy sikeres vállalkozást, és 2 milla felett van a havi nettó bevételem.

31/F

2022. márc. 19. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!