Elméleti kérdés/konteó: nyugati, keleti választási hekkelés?
Nem vagyok konteós, de pl nagyon is elképzelhető lehet szerintem, hogy 4 éve az oroszok meghekkelhették az itteni választást. Máshol is csináltak már ilyet.
Namost!
Elképzelhető lenne, elméletileg... hogy idén majd valahonnan nyugatról érkezik efféle akció?
Sosem volt még ilyen szüksége a nyugatnak egy orosz elennes magyar kormányra.
Mi a véleményetek, vagy megérzésetek?
XDXDXDXDXD
Húú de nem teszik a válaszom egyeseknek!
“ De idén kettős rendszer van felállítva. Az országos választások részeredményei, és jegyzőkönyv másolatai nem csak az országos rendszerbe lesznek felvíve, hanem az ellenzék saját rendszerébe is.
Választóköri delegált vagyok, tehát mellőzzük a vitát.”
Eldöntötted már végre, hogy nyugat mellett vagy vagy a despotista(komcsi) kelet mellett? Mert múltkor nagyon ajnároztad keletet, miközben a DK elég nyugat párti, neked nem a szélsőjobboldalon lenne a helyed, vagy a Munkáspártban? Mert se a Fidesz se a DK nem kelet párti
#12-nek:
Megszámoltuk, felvittük a rendszerbe, aztán a központ lefagyott, majd azt írt ki amit akart. Ha megbuzerálták az eredményt, azt nem tudtuk ellenőrizni. A szavazatok újraszámlálásába az OVB a legtöbb esetben nem egyezett bele.
Így volt?
Így.
Volt a kezünkben több bizonyíték, mint a feltételezés?
Nem volt.
#14-nek:
Mikor ajnároztam én a keletet?
Linkeld már ide nekem!
Egyébként kommunista beállítottságú vagyok, a DK csak kompromisszum.
Remélem Thürmert te sem gondoltad komolyan.
#14-nek:
És mi ez a korlátoltság a részedről?
A szélsőjobb és a szélsőbal miért lenne kapásból kelet-párti?
“ Egyébként kommunista beállítottságú vagyok, a DK csak kompromisszum.
Remélem Thürmert te sem gondoltad komolyan.”
A DK tudtommal kapitalista ;)
1000x inkább vagyok szabad országban, mint komcsiban. Nézd meg mi mennek ott, ott a keresztények is pórázon vannak, csak a agymosó propaganda megy, szabad választás sincs
#18-nak:
A szokásos félreértés, vagy tájékozatlanság.
Mik mennek "komcsiban"?
Mondj nekem légyszíves csak EGY olyan országot, amelyben kommunizmus van. De ne olyant amelyik csak annak nevezi magát, de köszönő-viszonyban sincs vele! Kommunista berendezkedés még soha sehol nem volt, és nincs.
A politikai palettán pedig számomra az egyetlen elfogadható baloldali párt a DK. Bár sok mindenben nem osztom a véleményüket, de őket találtam felvállalhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!