Ha vége lesz a ruszki meg a ukrán háborúnak, le fog menni a benzinár magyarba? Ha nem lesz árstop azért nem 800 vagy 1000 forint lesz a benzin ugye?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 06:54
11/27 anonim válasza:
11: inkább csak határontúli, aki nem sokat ír magyarul
12/27 anonim válasza:
12: a "magyarba" kifejezés utal erre
13/27 A kérdező kommentje:
A kérdés érthető!
2022. márc. 19. 07:40
14/27 anonim válasza:
Tavaj vöttem egy nadj halyót oszt ánnák az fedélzettén etem a dilyót közbe tejáztam.
Ugyebár ezt is érted. Mégis hemzseg a helyesírási hibáktól.
15/27 A kérdező kommentje:
Yeah! Értem.
Van olyan betegség ami gyógyíthatatlan, és nemtehet rólla az emberfia!
2022. márc. 19. 07:58
16/27 anonim válasza:
Tapasztaltál már olyat, hogy bárminek is lement volna az ára a forintén kívül.
17/27 A kérdező kommentje:
Hát nemtúlzoztan.
De pár évvel ezelőtt a benziné lefelé ment arra emlékszem.
2022. márc. 19. 09:01
18/27 anonim válasza:
Az üzemanyagár egyfolytában ingadozik a világpiaci ár miatt. 10 éve is magas volt az ára aztán vissza ment.
19/27 anonim válasza:
Amíg mondjuk egy Morgan Stanley március idusán 100 USD körüli árszintnél olyan prognózisokat ad ki, hogy a 3. negyedévben a Brent olaj ára 120 USD lesz, addig az olajár nem a háborútól függ.
Honnan is tudhatnák hogy hónapok múlva háború lesz vagy béke. Pláne, hogy elvben már 2 hete véget kellett volna érnie.
20/27 anonim válasza:
#19 A háború február végén kezdődött. Március elején már látható volt hogy az egekben lesz az olajár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!