Fiatalok! Kire szavaztok? Milyen változásokat szeretnétek?
Nincs olyan ismerősöm az egyetemen, aki ne az összefogásra szavazna. Tényleg, konkrétan, nincs ilyen, pedig elég komoly ismeretségi köröm van. Nem is hallottam ilyenről. Értelmiségi fiataloknál szerintem simán 90% feletti lehet az arány, egyszerűen mert ők nem birkák, akik m1-ből meg rádióból meg összevágott videókból, miniferi plakátokból szerzik az ismereteiket.
Jelen pillanatban még kb a politikájuk is lényegtelen, csak menjen végre a diktátor. De elég konkrét, korrekt programuk van, ráadésul konszolidált jobboldali jelölt, ezzel lefednek elég komoly réteget.
13, MZP kb augusztus óta van jelen, ezen emberek meg évek óta az Orbán-diktatúra ellen vannak, szóval ez az egész sehogy sem állja ki a logika próbáját.
És nem, képzeld el, egy értelmiségi fiatal, főleg ha a többséget nézzük, értelmesen, intelligensen tájékozódik, nem egyoldalú propagandából. Többfelől kap információkat, mint pl. a nyugdíjasok 50-60%-a, akik még mindig M1-en meg K ráadión csüggnek.
Megmondom őszintén, nem foglalkozom külpolitikával, dunsztom nincs, mi van Ukrajnában, főleg, hogy mi volt korábban, de a jelenleg lerohant néppel azért elvből szimpatizálok. De eleve nem jön ez az egész a kérdéshez, meg a témához, szkásos csúsztatás, mint ahogy ORbán sem válaszolt már 12 éve egyetlen konkrét kérdésre sem a kínosabb ügyekben, mint egészségügy, oktatás, lopás. Ezeknél fontosabb dolog meg kevés van egy ország életében, főleg, ha hosszútávot nézünk.
Belpolitikáról beszélünk, ami érint engem, mert pl. nem kapok egészségügyi ellátást már egyáltalán, pedig sajnos szükségem volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!