A fideszeseket miért nem zavarja a korrupció?
A kérdést nem provokációnak szánom, csupán érdekel, hogy mi a kormánypárti álláspont.
Nem ide való vagy szándékos, provokatív megjegyzéseket válogatás nélkül leértékelem. Tartsuk tiszteletben a másik véleményét, köszönöm.
Fideszesként is zavar a korrupció, akkor is ha a Fidesz követi el és akkor is ha az ellenzék.
Szerintem a legtöbb ember így van vele.
Zavarja őket is a korrupció de az még jobban hogy az MSZP és a DK még egyszer kormánypárt legyen.
Ezért továbbra is a fideszre szavaznak.
Apám fideszes, megkérdeztem tőle, miért nem zavarja. Azt mondta, legalább megvédik a hazát...
Én ezzel nem értek egyet, mert egy az, hogy a lopás mennyisége már önmagában teljesen tönkretette az országot, és szerintem más kérdésekben is csak tönkreteszik.
Nem zavarja oket szerintem, mert az a part koveti el akiket istenitenek.
Az ugy rendben van nekik.
Ha nem az a part lenne korrupt az mar nem lenne rendben nekik.
Ez csak preferencia kerdese.
Így van. Van az a pénz. Pontosan, 66,5 százalék. És nem akarjuk hogy egy fillérrel is kevesebb legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!