2/13 anonim válasza:
Olyan problémákra vázolnak megoldást, amelyeknek a többi párt még a létezéséről sem vesz tudomást. Nem kérdés, hogy rájuk szavazok.
3/13 anonim válasza:
Több bajt okozna mint amennyit megoldana
5/13 anonim válasza:
Valódi problémákra (vidék elnéptelenedése pl) kínál megoldást. Olyan problémákra amikről a több párt nem vesz tudomást.
Mitől lenne ez nácis? Miért okozna ez több bajt mint amennyit megoldana?
Könnyű ezekkel vagdalózni valós ellenérvek hiányában.
6/13 anonim válasza:
Az oktatásról szóló részt elolvastam. Az egy semmitmondó kampányszöveg volt, semmilyen konkrétumot nem tartalmazott. De legalább volt benne LMBTQ(P). Nyilván az nagyon fontos.
7/13 anonim válasza:
A Virradat program 1 zseniális program! amit a fidesz és a baloldal valós gondokat fél megközelíteni mert "jaj ha rosszat mondunk még kevesebb lesz a szavazó" addig a Mi Hazánk azt mondja hogy "az országot rendbe akarom tenni, én szerintem ezt így meg úgy kéne!" és mielőtt leh.lyéznék a programot csak jelzem hogy okos emberek, szakemberek véleményét is kikérték :) Toroczkai nem azt csinálja mint a baloldal hogy a hasára csap és azt mondja hogy. ez legyen így, az úgy, az meg amúgy" nem... komoly szakemberekkel tárgyal és komolyan utánanéz a dolgoknak hogy a helyes lépést tudja lépni a haza érdekében! na ilyen 1 vezető! tud racionális gondolkozni és nem csak a politikai nyereség számít neki! ha valamelyik párt tényleg a hazáért küzd az a Mi Hazánk! Mindem tiszteletem a Mi Hazánknak! sajnos sok országban nem hogy ilyen párt nincs de jobboldali párt sincs (picit se diktatúra mi? :) a balos nagy "demokrácia") szóval 100 szónak is 1 a vége, remek program és remek emberek állnak mögötte, komoly utána nézéssel és tervezéssel! Hajrá Mi Hazánk!
8/13 anonim válasza:
"De legalább volt benne LMBTQ(P). Nyilván az nagyon fontos."
Ha már felhozol valamit, idézz pontosan.
,,A mostanában megjelent LMBTQP-propaganda ráadásul bizonyítottan nemcsak „érzékenyíti”, hanem befolyásolja, eltéríti őket ettől az iránytól, és ez nem engedhet meg."
Nem tudom hány választási programot olvastál de ezek nem szoktak részletekbe menő konkrétumokat tartalmazni, csak a csapásirányt mutatják meg.
9/13 anonim válasza:
#8 Bocs, de azzal, hogy legyen angol nyelvű oktatás nem tudok mit kezdeni. Egyedül a nemzeti érzület erősítése volt, ami egyedi volt, de azt nyilván a Fidesz oktatáspolitikája is tolja már egy jó ideje.
10/13 anonim válasza:
Rendben, megfogtad a lényeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!