Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beletudnál nyugodni egy...

Beletudnál nyugodni egy Összefogás győzelembe?

Figyelt kérdés

2022. márc. 18. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%

#10:

Vagy nem.😉

2022. márc. 18. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Rosszul érintene,de elfogadnám, sajnos nem lenne más lehetőség, kb tavaly ilyenkor költöztünk vissza, vettünk egy házat, most nemigazán lenne pénzünk vissza kimenni, meg a kovid/ háború miatt nem is igazán tudom mit hogy tudnék intézni odakint.

Úgyhogy reménykedek egy ismételt fidesz győzelemben.

2022. márc. 18. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Örülnék neki.
2022. márc. 18. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Ha nyernek és kormányoznak oké. Ha bevezetik amiket mzp mondott, mint a "szüléshez nem kell orvos, elég a szülésznő", illetve katonákat küldenek háborús övezetbe mert "ez a dolguk", akkor viszont foggal-körömmel mennék ez ellen.

Nem azért akik, hanem mert bocsánat, de nekem senki ne veszélyeztesse egy honfitársamat se.

2022. márc. 18. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:
38%
14. Azzal veszélyeztetnénk az egész országot, ha nem szállunk szembe a gonosszal. Ne hagyd magad megtéveszteni a szovjetbarát, moszkovita vérkomcsi fidesz által terjesztett KGB-s propagandától.
2022. márc. 18. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:

15, ha szerinted egy háború fekete-fehér, jó-gonosz, akkor ne olvass több mesekönyvet.

Ez nem a mi harcunk. Ne menjünk házhoz pofonért.

Ha jól sejtem, nem vagy katona. Én sem. Milyen alapon mondod egy másik embernek hogy "Hali, tudom, hogy az ország VÉDELMÉRE esküdtél fel, de mi lenne, ha elmennél pár km-mel arrébb, na??? Tudod, csak legyőzzük a csúnya oroszokat!"

Szovjetek már nincsenek, a kgb szétoszlott. Szerinted ukrán/amerikai propaganda nincs?

2022. márc. 18. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!