Beletudna kakálni egy ember egy másik ember seggébe?
Szerintem nem lehetetlen, csak építeni kell hozzá eszközt. Kell egy rövid cső, ami merev anyagból van (acél, alu, PVC, stb. mind játszik) és a külső átmérője kb. ánusz vastagságú. A cső mindkét végére kell szerelni tömítést és tapadókorongot, vagy ha nem riadsz vissza fájdalomtól, akkor a csővéget kell az ánuszba felhelyezni, és akkor a feszülő záróizmok tömítenek.
Továbbá gondoskodni kell légzőfuratról, mert ha a levegő nem tudja a csövet elhagyni, akkor kinyomod a kakát, és félő, hogy meg fog állni félúton, esetleg a megnövekedett nyomás vissza is lövi beléd. Továbbá a másik embernek fájhat a nagy nyomású levegő a fenekében, de ezutóbbiban nem vagyok biztos. Mindenesetre a fájdalom/sérülés veszélye fennáll, óvatosnak lenni meg nincs semmiben. Hogyha megszalad a nyomás, az a művelet sikerességét is veszélyezteti. Talán a másik ember fenekéhez közeli véghez érné meg a legjobban beépíteni a nyomásszabályozást. Hangsúlyoznám, hogy felfúrni a csövet nem elég, azon a kakád is ki fog folyni. Vásárolj és építs be egy pneumatikus biztonsági szelepet. Azok olyanok, hogy zárva vannak, amíg fel nem épül egy adott nyomás a rendszerben. Amikor a nyomás megszalad, egy pillanatra kinyit és leengedi a többletlevegőt, majd ismét bezár. Az "adott nyomás" a szerelvény jellemzője, bármilyen tudsz kapni, én kicsit javaslok, hogy a művelet gördülékeny legyen és a sérülés kockázata is minimálisra csökkenjen. Az lenne a legjobb, ha néhány század bar-ra már kinyitna.
Így szakaszosan áttolhatod a kakádat, mindig tolsz rajta egy kicsit, felépül egy nyomás, kinyit a biztonsági szelep, visszaállnak a rendszerben az atmoszferikus körülmények, és tolhatod tovább.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!