Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai felesége román?

Toroczkai felesége román?

Figyelt kérdés
Sok fényképen is láttam őket, nekem is oláhnak tűnik a nő, meg olvastam is ilyet.

2022. márc. 18. 00:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Igen.
2022. márc. 18. 00:07
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
Hitler csaja is zsidó volt.
2022. márc. 18. 00:28
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
2017-ben elvált a moldvai származású román feleségétől.
2022. márc. 18. 00:34
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Ez tökéletes bizonyíték arra hogy Toroczkai és a Mi Hazánk nem náci :) és valójában milyen toleráns Toroczkai! 2009 és 2017 közt volt házas a felesége igen román származású, 3 szép kislányuk is született! és jól tudjuk hogy a Magyar és a román nép mekkora ellenségek :) mint a görök török, vagy a india pakisztán, és tudnám még sorolni.... a lényeg hogy aki ennyire ellenséges országból képes házasodni az hogy lenne "náci" meg "rasszista" meg stb? szóval ez tökéletes bizonyíték arra hogy mikor a balosok szája fröcsög hogy náci így náci úgy (csendben megjegyzem hogy a rendszerváltás óta minden jobboldali pártot NÁCIZTAK! bizonyíték nélkül) szóval tökéletes bizonyíték hogy nem nácik! a Mi Hazánk nem hogy nem náci de még homofób sem :) akik követik Toroczkai t azok tudják hogy Toroczkainak a melegekkel SEMMI baja! csak a divat b.zikkal és a mögötte álló politikai szándékkal! Amerikában mesékben mondják hogy ilyen jó transzinak lenni meg olyan jó stb... és hasonló beteg dolgok amiket itthon elképzelni is nehéz! és ez ellen lép fel többek közt Toroczkai! és azt is elmondta hogy akik tényleg melegekk azokat támogatni kell! ezek után hogy lehetne homofób? az meg hogy ROMA POLITIKUSOK is adtak igazat a Mi Hazánknak az meg hab a tortán :) szóval se rasszista, se homofób :) persze az érvekre a tipikus száj fröcsögés megy rá "AKKOR IS NÁCI, MI GATYÁNK NÁCI TAGOZAT NÁCI NÁCI NÁCI"" komolyan mondom 1-2 balos olyan mint 1 hisztis kislány akinek nem veszik meg a játékot :D
2022. márc. 18. 07:12
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Üzbég
2022. márc. 18. 07:19
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nem mintha lenne jelentosege.
2022. márc. 18. 07:33
 7/20 anonim ***** válasza:
32%

4:

Szerintem csak szimplán hipokrata és ezzel van mindenkinek gondja.

De ez jellemző rátok. Soroljátok a szélsőjobbos kirekesztő, olyakor tényleg náci hangulatú szarságokat. Majd a végére odateszitek az olyan mondatokat, mint: "De a felesége román!"(Toroczkai) "De a felesége zsidó"(Tomcat) "De ő is cigány"(Orbán). Mintha bármit is változtatna az előtte lévő mondatokon.

Legyetek már rendes nácik! Hitler forog a sírjában titeket látva. (mondjuk az jó)

Elvtelenek vagytok csak ennyi. Befásult idióták.

2022. márc. 18. 07:38
 8/20 anonim ***** válasza:
51%

mért lenne náci? tudod mi az a náci? XDDDD a nácik rasszista, homofób, antiszemiták akik a fehér felsőbbrendűséget hirdetik! ezek közül semelyik sem jellemző a Mi Hazánkra!

Homofóbia? hogy lenne homofób HA A SAJÁT gyerekét nem ítélné el ha meleg lenne? ha azt mondta Toroczkai hogy a MELEGEKET "TÁMOGATNI KELL" ez qrvára homofób szöveg mi?

Rasszista? Hogy lenne rasszista mikor ROMA POLITIKUSOK adtak igazat a Mi Hazánknak? Toroczkainak ROMA barátai vannak, hogy lenne 1 olyan párt rasszista aminek nem csak a roma politikusok adtak igazat de még roma barátai is vannak, AZ HOGY LENNE RASSZISTA?

Antiszemita? mégis mikor buzdított a zsidóság vagy más vallású ember ellen? MIKOR? ja tudom már SOHA!

és végül mikor volt hogy a fehér felsőbbrendűséget hirdette? ja szintén tudom SOHA! szóval akkor hogy lehet 1 olyan párt "NÁCI" ami nem homofób, nem rasszista, nem antiszemita de még a fehér felsőbbrendűséget sem hirdeti... ez ilyen új nácizmus? semmi náci elem nincs bennük de azért nácik mi? ennyi erővel fogok 1 lovat és azt mondom hogy sportkocsi! miért? hát mert tud menni előre úgy mint 1 autó" kb ennyi amit mondtok..... érv nélküli "náci náci náci" ennyit tudtok.... komolyan mondom szerintem 1 értelems 9-10 éves többet ér vitázni vele mint veletek balosokkal.... ezt sértés nélkül halál komolyan mondom!

2022. márc. 18. 07:52
 9/20 anonim ***** válasza:
34%

8:

Szövegértés jóbarát!

Pont azt írtam, hogy ilyen lagymatag félnácik vagytok.

Ha nácik lennétek félni kéne tőletek, de csak lobog a szátok. :D

Normalitásról meg családról beszéltek. Senki nem támadja őket csak a hangulatkeltés folyik.

Társadalmi károkat okoztok a felelőtlenségetekkel.

2022. márc. 18. 08:01
 10/20 A kérdező kommentje:
#7 H*tler nem volt náci. Sajnálom, hogy elhitted.
2022. márc. 18. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!