Toroczkai felesége román?
4:
Szerintem csak szimplán hipokrata és ezzel van mindenkinek gondja.
De ez jellemző rátok. Soroljátok a szélsőjobbos kirekesztő, olyakor tényleg náci hangulatú szarságokat. Majd a végére odateszitek az olyan mondatokat, mint: "De a felesége román!"(Toroczkai) "De a felesége zsidó"(Tomcat) "De ő is cigány"(Orbán). Mintha bármit is változtatna az előtte lévő mondatokon.
Legyetek már rendes nácik! Hitler forog a sírjában titeket látva. (mondjuk az jó)
Elvtelenek vagytok csak ennyi. Befásult idióták.
mért lenne náci? tudod mi az a náci? XDDDD a nácik rasszista, homofób, antiszemiták akik a fehér felsőbbrendűséget hirdetik! ezek közül semelyik sem jellemző a Mi Hazánkra!
Homofóbia? hogy lenne homofób HA A SAJÁT gyerekét nem ítélné el ha meleg lenne? ha azt mondta Toroczkai hogy a MELEGEKET "TÁMOGATNI KELL" ez qrvára homofób szöveg mi?
Rasszista? Hogy lenne rasszista mikor ROMA POLITIKUSOK adtak igazat a Mi Hazánknak? Toroczkainak ROMA barátai vannak, hogy lenne 1 olyan párt rasszista aminek nem csak a roma politikusok adtak igazat de még roma barátai is vannak, AZ HOGY LENNE RASSZISTA?
Antiszemita? mégis mikor buzdított a zsidóság vagy más vallású ember ellen? MIKOR? ja tudom már SOHA!
és végül mikor volt hogy a fehér felsőbbrendűséget hirdette? ja szintén tudom SOHA! szóval akkor hogy lehet 1 olyan párt "NÁCI" ami nem homofób, nem rasszista, nem antiszemita de még a fehér felsőbbrendűséget sem hirdeti... ez ilyen új nácizmus? semmi náci elem nincs bennük de azért nácik mi? ennyi erővel fogok 1 lovat és azt mondom hogy sportkocsi! miért? hát mert tud menni előre úgy mint 1 autó" kb ennyi amit mondtok..... érv nélküli "náci náci náci" ennyit tudtok.... komolyan mondom szerintem 1 értelems 9-10 éves többet ér vitázni vele mint veletek balosokkal.... ezt sértés nélkül halál komolyan mondom!
8:
Szövegértés jóbarát!
Pont azt írtam, hogy ilyen lagymatag félnácik vagytok.
Ha nácik lennétek félni kéne tőletek, de csak lobog a szátok. :D
Normalitásról meg családról beszéltek. Senki nem támadja őket csak a hangulatkeltés folyik.
Társadalmi károkat okoztok a felelőtlenségetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!