Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fuvarozók tiltakoznak a...

A fuvarozók tiltakoznak a magas benzinárak miatt, most akkor a benzinárplafon meg a szabadpiaci benzinár sem jó?

Figyelt kérdés

#benzin #Fuvabrozók
2022. márc. 17. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az a nagy igazság, hogy mindig a milliárdos részvényesek sírnak a legjobban. Nem bírják azt mondani, hogy oké, lemondok a 100 milliós osztalékomról, és csak 50 milliót veszek ki, inkább elküldik a dolgozókat és emelnek az árakon, de egy forintról sem fognak lemondani.
2022. márc. 17. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Jó, hát te mondjuk eladnád a yachtodat hogy a fél ország olcsóbban tudjon tankolni?
2022. márc. 17. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12-es, hát nézd, én vállalkozó vagyok, nem olyan milliárdos nagy ember mint sokan, de a jelenlegi áremelkedések egy részét benyeltem, igen, mert éhen nem halok így sem, de abszurdnak találom, hogy arany áron adjak mindent.

Bár, talán pont ezért nem vagyok milliárdos.

2022. márc. 17. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!