Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán gyáva mert nem mer...

Ha Orbán gyáva mert nem mer kiállni Márky Zay ellen akkor Márky Zay is gyáva mert nem mer kiállni Toroczkaival?

Figyelt kérdés
Sokan hangoztatják hogy Orbán milyen gyáva mert fél vitázni Márky Zayal de Márky Zay szintén fél vitázni Toroczkaival! Akkor a média megint csak hazudik miközben az ő vezetőjük szintén ilyen gyáva? Nem gusztustalan ez?

2022. márc. 17. 17:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%
#11 Nem, nem tudtam, sajnos nem az m1-ről informálódok.
2022. márc. 17. 18:06
 22/28 A kérdező kommentje:
oké emberek, pár dolgot azért mondjunk el! Márky Zay szinte semmit nem tett le az asztalra (azt leszámítva hogy Magyar katonákat küldene ellenséges országnak segíteni) Toroczkai virradat programot csinált, amit el is kezdett megvalósítani! és látszik hogy ásotthalmon virágzóan működik! és sok egyéb mást is tett (facebook elleni per, mezőőrség, vagy a végrehajtó maffia lebuktatása) rádásul 1 tanult tapasztalt ember, nácinak pedig egyáltalán nem náci! vannak roma barátai és elmondta ha a saját gyermeke meleg lenne nem ítélné el! szóval "náci" nak vagy "tudatlan vidéki paraszt" nak mondani HAZUGSÁG :) azért mert fröcsög a szája a libbantaknak attól még nem lesz igaz :) márky zay mit csinált Magyarországért eddig? pontosan! SEMMIT :)
2022. márc. 17. 18:06
 23/28 A kérdező kommentje:

[link]

:)))) ezt ország vezetőnek?

2022. márc. 17. 18:08
 24/28 anonim ***** válasza:
16%
#19 Jólvan tesó akkor menjetek és puccsoljátok meg Orbánt, meg tűzzétek vasvillára MZP-t, mit bánom én. Ha egy szélsőség megerősödik egy országban, legyen az komcsi vagy fasiszta, az tökéletesen reprezentálja azt hogy a többség milyen buta. Ha szerencsétek van talán eléritek az öt százalékot...
2022. márc. 17. 18:09
 25/28 anonim ***** válasza:
64%
Hajrá Mi Hazánk! az egyetlen becsületes párt, a fidesz és az ellenzéki összelopás leszerepelt! ÉLJEN A HARMADIK ÚT!
2022. márc. 17. 18:11
 26/28 A kérdező kommentje:

a Mi Hazánk mért szélsőség? fejtsd már ki :) a baloldali fröcsögésen kívül tudtok valami normálisat is mondani? vagy csak a tipikus betanult szöveg megy? viccen kívül kérdem

2022. márc. 17. 18:14
 27/28 anonim ***** válasza:
79%
Azt szeretem amikor a baloldaliak saját maguk bizonyítják be,hogy gyűlölködő és antidemokratikus népség miközben a másikat vádolják ezzel.:)
2022. márc. 17. 20:46
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsóval teljesen egyetértek, ugyanezt vettem én is észre!

Márki-Zaj azért nem áll ki vitázni Toroczkaival, mert csúnyán beégne. Lehet őt nácizni stb, de akkor is értelmes, intelligens ember, aki koherensen képes kitartani az álláspontjai mellett, nem úgy, mint Márki-Zaj, aki zömmel hülyeségeket hablatyol.

2022. márc. 18. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!