Ha Orbán gyáva mert nem mer kiállni Márky Zay ellen akkor Márky Zay is gyáva mert nem mer kiállni Toroczkaival?
Figyelt kérdés
Sokan hangoztatják hogy Orbán milyen gyáva mert fél vitázni Márky Zayal de Márky Zay szintén fél vitázni Toroczkaival! Akkor a média megint csak hazudik miközben az ő vezetőjük szintén ilyen gyáva? Nem gusztustalan ez?2022. márc. 17. 17:35
1/28 anonim válasza:
Nácikkal nem vitázunk. Alapszabály.
2/28 anonim válasza:
De hát Zay a nácikat is képviseli vagy nem?
3/28 anonim válasza:
A miniszterelnök-jelölt kihívta vitázni az ország miniszterelnökét, ez teljesen rendben van. Ugyan miért kéne egy megélhetési nácipárt vezetőjével vitáznia?
4/28 anonim válasza:
Nem. Zay engem képvisel, aki speciel jobboldali konzervatív vagyok.
A szélsőségek, azaz a moszkovita bolsevik vérkomcsik (fidesz) és a xenofób idióták (mi hazánk) a hazaáruló komcsi bagázsba gyűlnek.
5/28 anonim válasza:
Amúgy miért kellene vitázni egy képzetlen, az asztalra semmit le nem tevő vidéki polgármesterrel az ország jövőjéről? (?)
6/28 A kérdező kommentje:
Szóval inkább gyáván elbújtok 😂😂😂
2022. márc. 17. 17:48
7/28 anonim válasza:
Toroczkai vitázzon Gödénnyel meg Kováccsal, velük van egy ligában. Márki a legerősebb ellenzéki jelölt, neki Orbánnal lenne dolga.
8/28 anonim válasza:
Miért akarna vitázni azzal a határmenti tahóval?
9/28 A kérdező kommentje:
Ez képmutatás nem? Sőt egy az egyben nevetséges amit mondasz! Tipikus elbújász...
2022. márc. 17. 17:51
10/28 anonim válasza:
6. Nem tudom kire célzol "elbújTOK" alatt, de én nem bújok sehová, csak nem vagyok politikus. De én se ülnék le vitatkozni egy idiótával. Felesleges időpocsékolás, és ezzel még azt a hatást kelteném, mintha ő egy olyan valaki lenne, akire úgy általában érdemes lenne szót fecsérelni.
A Dórikával eldumcsiznék egy ital mellett, főleg egy szauna-partin. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!