Fideszesek! Az orosz "bekefenntartasba" belefer a korhazak, arvahazak, iskolak bombazasa?
Mi köze a fideszeseknek ehhez? Mellesleg. Nem figyelted meg, hogy a hírek mindig csak a "olyan gonosz" oroszok durvasságáról szól?
- Minden katonát megöltek a szigeten, Hőseink lettek..írta az ukrán hír. Majd kiderült, hogy az oroszok nem ölték meg őket, mindannyian élnek, fogságban vannak, mert megadták magukat.
- A csúnya oroszok kórházakat, óvodát, iskolát lőnek..
De az nem írják az ukránok, hogy a rakétaelhárító ágyúit kórházak, iskolák, óvodák mellé teszik. Ilyenkor miért csodálkoznak ha találat éri ezeket az épületeket?
Nagyon ellenzem a háborút. Egy háborúban mindig a civilek szenvedik meg a legjobban. Felháborít, hogy ártatlan embereknek kell meghalniuk.
De nem emlékszem, hogy 2014-ben amikor az ukránok Donyeszben több tízezer kissebbségi embereket mészároltak le ( oroszokat, magyarokat, szerbeket) bárki is fel volt háborodva. Nem emlékszem, hogy amikor Odeszában a székházat felgyújtották, és bent égtek több mint 30-en. Aki kimenekült az égő épületből azt az ukránok halálra verték.
Szerinted ez helyén van? Ezeket vajon miért nem mondogatják? Mert azt nem oroszok mávelték hanem ukránok???
Én Fideszesként abszolút háború ellenes vagyok....
Megjegyzés, az EU tisztelt vezetőinek inkább közvetíteni kellene a mielőbbi béke érdekében, mint fegyvereket szállítani!! Az olaj a tűzre!
Nem fér bele. Éppen ezért nem kellene az Azov zászlóaljnak szétrobbantania gyerekkórházat, stb...stb...
Ezek még a saját népüket is szarrá lövetik, csak hogy rá lehessen fogni a ruszkikra.
1. - Ki tudja ki lőtte szét? Simán el tudom képzelni hogy az a kokós Zelenszkíjék, hogy kiprovokálják a NATO közbelépését
2. - Az ukránok ütegeket telepítettek az udvarra és fegyverraktárnak használták ezeket a helyeket
3. - El lett mondva, hogy el kell menni onnan a civileknek. Hagytak időt, helyet az oroszok
4. - Rengeteg hely már eleve üres volt
A háborút az ukránok kezdték 2014-ben és az USA provokálta ki, amiért fittyet hánytak a tárgyalóasztalon Putyinra. Ezt maguk az USA szakértők mondták el
12-es betüről betüre ugyanez a véleményem és ha nem haragszol meg, bemásolom saját hozzászólásomként is,hogy ne keljen visszakeresni az utánunk olvasóknak,hogy mi is ez a vélemény.
"
Én Fideszesként abszolút háború ellenes vagyok....
Megjegyzés, az EU tisztelt vezetőinek inkább közvetíteni kellene a mielőbbi béke érdekében, mint fegyvereket szállítani!! Az olaj a tűzre!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!