Sok fideszes szavazótársam miért ilyen agresszív?
Ez a libbantozás sokat segít.
Én nem tudom a kollégáimról, hogy milyen szavazók, nagyon ritkán van szó politikáról. Sajnálom, hogy ezt tapasztalod, de hagyd rájuk, majd ha megtapasztalnak egy balos kormányzást, akkor rájönnek pár dologra.
Demokrácia van, megtehetik. Vagy talán téged zavar? Ha ettől boldogabbak lesznek.
A #4-es komment engem igazol. Azonnal libbantozni kezdett, szerintem ez elkeserítő. Elkeserítő, hogy politikai oldalunkon is vannak ilyen emberek. De nem csak itt, a Facebookon is nagyon nagy viták vannak, személyeskedések. Orbán Viktor miniszterelnök úrra hoznak szégyent a gyűlölködő fideszesek.
Majd megtekintem a linket.
Sajnos, ha Zay nyer, azért fog, mert nagy az ellentét, és a gyűlölködés.
Nem kell mindent megengedni, de demokráciában van ellenvélemény, ami ha nem személyeskedés meg gyülölködés, akkor mehet egy vita.
Teljes mértékben Fidesz szavazó vagyok. 2006 óta minden szavazáson a Fideszre szavaztam.
Miért? Mit kellene írnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!