Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok fideszes szavazótársam...

Sok fideszes szavazótársam miért ilyen agresszív?

Figyelt kérdés
Itt a gyakorin állandóan támadják a másként gondolkodókat, és a Békemeneten is nagyon sok a buta, agresszív ember. Pár éve voltam egy Békemeneten, és láttam, hogy nagyon sokan buták, agresszívek. Hát mi keresztények vagyunk, az erőszakosságot, mocskos beszédet a balliberálisokra kellene hagynunk. Szeretnünk kellene fele barátainkat is.
2022. márc. 16. 18:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ez a libbantozás sokat segít.

Én nem tudom a kollégáimról, hogy milyen szavazók, nagyon ritkán van szó politikáról. Sajnálom, hogy ezt tapasztalod, de hagyd rájuk, majd ha megtapasztalnak egy balos kormányzást, akkor rájönnek pár dologra.

Demokrácia van, megtehetik. Vagy talán téged zavar? Ha ettől boldogabbak lesznek.

A #4-es komment engem igazol. Azonnal libbantozni kezdett, szerintem ez elkeserítő. Elkeserítő, hogy politikai oldalunkon is vannak ilyen emberek. De nem csak itt, a Facebookon is nagyon nagy viták vannak, személyeskedések. Orbán Viktor miniszterelnök úrra hoznak szégyent a gyűlölködő fideszesek.

Majd megtekintem a linket.

Sajnos, ha Zay nyer, azért fog, mert nagy az ellentét, és a gyűlölködés.

2022. márc. 16. 18:58
 12/21 anonim ***** válasza:
A mocskolódással egyet értek, de ha szerinted a "szeressük a felebarátot" az azt jelenti higy a másiknak mindent megengedsz, akkor ki kell ábrándítsalak.
2022. márc. 16. 19:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem kell mindent megengedni, de demokráciában van ellenvélemény, ami ha nem személyeskedés meg gyülölködés, akkor mehet egy vita.

2022. márc. 16. 19:28
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Te kedves kérdező úgy vagy Fideszes, mint én ellenzéki összefogás szavazó ...
2022. márc. 16. 19:28
 15/21 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben Fidesz szavazó vagyok. 2006 óta minden szavazáson a Fideszre szavaztam.

2022. márc. 16. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:
15# ne haragudj, de nem hiszem...amit a kérdéshez írtál, abból totál nem az jön le!
2022. márc. 16. 19:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Miért? Mit kellene írnom?

2022. márc. 16. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
44%
A Fideszes retorika tele van gyűlölettel.
2022. márc. 16. 20:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is fordítva látom például a munkahelyemen. Aki nem politizál az jellemzően fidesz szavazó és azért nem politizálnak mert néhányan nagyon nyomják az ellenzéki mantrát meg az orbánozást és inkább rájuk hagyjuk, nem akarunk vitázni politikán munkahelyen.
2022. márc. 16. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
A bal és jobboldalon is vannak agresszívek.
2022. márc. 16. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!