Sok fideszes szavazótársam miért ilyen agresszív?
Figyelt kérdés
Itt a gyakorin állandóan támadják a másként gondolkodókat, és a Békemeneten is nagyon sok a buta, agresszív ember. Pár éve voltam egy Békemeneten, és láttam, hogy nagyon sokan buták, agresszívek. Hát mi keresztények vagyunk, az erőszakosságot, mocskos beszédet a balliberálisokra kellene hagynunk. Szeretnünk kellene fele barátainkat is.2022. márc. 16. 18:35
1/21 anonim válasza:
Ez élteti őket. Tudhatnád a Fideszpropagandából is, hogy valakit mindig gyűlölni kell.
2/21 anonim válasza:
Minden oldalon vannak agresszívak, fanatikusok.
3/21 A kérdező kommentje:
Helytelennek is tartom elég sok mindenben a kommunikációt. Nem kellene a hergelésre alapot adni, de a liberális woke dolgokat sem kellene erőltetni.
2022. márc. 16. 18:41
4/21 anonim válasza:
Bírom ahogy a libbantak etetik a sorstársaikat 😅
5/21 anonim válasza:
Én fordítva látom, a fideszes kollégáim nem agresszívak, viszont az ellenzéki kollégáim közül sokan.
6/21 anonim válasza:
Tudom magamról hogy nem vagyok agresszív teljesen elfogadom bárki nyer a választásokon, de ellenzékiek közül sokan már most mondják hogy tüntetni fognak ha esetleg nem ők nyernek.
7/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de pont itt az oldalon jellemző az, hogy ha valaki Fideszes vagy Fideszes álláspontot képvisel azt egyből letámadják, lepontozzák, stb.
Egyébként meg mindkét oldalon jellemző ez, de ezen az oldalon erősen az ellenzéki álláspont érvényesül és ezzel együttesen az ellenzéki agresszió, leszavazás.
8/21 anonim válasza:
Ezen az oldalon az ellenzékiek sokkal elutasítóbbak a fideszesekkel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
9/21 anonim válasza:
Fideszesként még szurkolni is fogok Zaynak ha nyer, ez az ország érdeke, viszont fordítva az ellenzék részéről nem nagyon tapasztalom ezt.Pedig bárki nyer az ország, mindenki érdeke hogy jól menjenek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!