Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP miért csak Orbánnal...

MZP miért csak Orbánnal foglalkozott az M1-es műsorába?

Figyelt kérdés
Én néztem. 9x mondta ki és degradálta le szegény Orbánt. Miért vele foglalkozik? Miért nem képes adekváltan kifejteni a programját? Talán nincs? És csak abból áll a politikai terminológiája, hogy Orbánt pocskondiázza?

2022. márc. 16. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

1 év az 365 nap, 365 napban van 8760 óra, ami 525 600 perc.

4 év az 2 102 400 percből áll és az ellenzők ebből kapott 5 percet :D

Hagyjuk már :D Én a helyében ezt szétrollkodtam az egészet mert hogy demokratikusnak nem nevezhető az is biztos.

Remélem ha az ellenzék nyer akkor pont ugyan ennyi időt kap a Fidesz és akkor elgondolkozhatnak azon hogy ez mennyire helyes. Örömmel olvasnám a Fideszes kommentelőket köztük a kedves kérdezőét is :D

A köztelevízió és a demokrácia paródiája ez az egész... Nevetséges...

2022. márc. 17. 21:05
 12/15 anonim válasza:
90%

Lehet még kellene hallgatni. Azt a kemény 5 percet amit kapott azzal töltötte, hogy a kormánypárti propaganda hazugságait és szókiforgatásait javította ki, mondván az m1 nézőiek nem árt ha tudják, hogy valójában miket mondott.

De a programot is említette, biztos láttad te ezt?

2022. márc. 17. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, hogy nem látta, csak kiadták neki ezt a kérdést. Ha látta volna, akkor tudná, hogy elsorolta a programot is. Igen, mindezt 5 perc alatt. Ezt senki nem érzi gáznak? Egy normális interjút sem képesek készíteni, ami 15-20 perc.
2022. márc. 18. 08:49
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Márki-Zay elmondta a véleményét Orbánról! Jól tette!

Nekem sincs egy fokkal sem jobb véleményem róla! Végre valamivel egyet tudtam érteni a közTV műsorában! 5 perc hozzám szólt! Nem sok, de értékes!

Közben persze a TV 9-szer játszotta le Orbán Béke-Pride-os hazugságait, uszításait - arról a paraszt stílusról nem beszélve, amit megengedett magának az ellenfelével kapcsolatban!

2022. márc. 18. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
82%

Már a szituáció gáz, hogy kapott 5 percet számlálóval és reggel 8 óra előtt. Teljesen korrekt beszéd volt. Programjuk meg van, meg is található, ellenben a Fidesszel. Muszáj tudatni az emberekkel, hogy amit a közmédia vetít javarészt hazugság, kontextusból kiragadott szavak. Ezt még egy fideszesnek is látnia kell eredeti szövegkörnyezetben, aki pedig nem látja, érti az retardált.

Amúgy pont, hogy a fidesz ócsárol mindenkit, hibáztatnak valakit. Orbán még a nevét sem meri kiejteni. Nem mondom, hogy diktatúra lenne, de valahogy a demokrácia és jogállamiság kissé megcsúszott.

Miért nem adnak lehetőséget egy legalább 15-20 perces interjúra? Inkább ezen gondolkozz el!

2022. márc. 18. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!