Miért szavaznál az ellenzékre, és miért hagynád hatalmon a fideszt?
Azért szavazok az ellenzékre, hogy a Fidesznek ne legyen kétharmada.
Amúgy DK-s vagyok, és ettől a Márki Zay Pétertől kiütést kapok.
"-Miért szavaznál az ellenzékre, "
Semmiért. Mindenben rosszabbak
"-és miért hagynád hatalmon a fideszt?"
Mert mindenben jobbak. Jobban élünk, jobb a gazdaság, kevesebba rezsi, több a fizu, a családosok támogatva vannak, iskoláztatás olcsóbb, magyar ügyet szolgálnak, keresztények
Egyikre se fogok szavazni, az tuti.
A fidesz egy hazaáruló banda, összeloptak mindent, a kommunikációjuktól rosszul vagyok (ezt mondjuk úgy konzervatívként írom), a kádárizmus utódpártja. De leginkább a Fudan-ügy tett be nálam (bár ezelőtt se szavaztam rájuk), az egy ritka gusztustalan történet.
Az ellenzék inkompetens. Most lenne a legkönnyebb leváltani a fideszt, de képtelenek vállalható, kormányképes programot és szakmailag hozzáértő embereket, politikusokat odatenni.
Szóval vagy érvénytelen szavazat vagy Mi hazánk. Velük sem értek egyet nagyon sok mindenben, de ők úgysem jutnak kormányra, tehát nagy kárt nem okoz és legalább vegyék fel most mások a képviselői milliókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!