Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki válthatja majd...

Szerintetek ki válthatja majd Orbán Viktort fideszen belül?

Figyelt kérdés

Nyilván ez nem most aktuális, de egyszer ki fog öregedni OV is. Szerintetek tudatosan fel fognak építeni valakit és míg aktív, leváltják pl 4-8 év múlva? Vagy drasztikusabb váltás lesz (pl betegség, fidesz bukás, stb) És kit láttok reaális utódjának akár a pártban, akár az ország élén?

Igaz még "fiatal", 58 éves így 3 ciklus bőven benne van (minimum) de azért az még hosszú idő.

Kit láttok lehetséges utódjának? Én a magam részéről Orbán Balázst, vagy Szijjártó Pétert (de inkább Balázs). Bár annyira nem ismerem a pártot és a benne lévő embereket. Mondjuk 8-12 év elég ahhoz, hogy a ma még ismeretlen fiatal fideszest felépítsenek.

2022. márc. 16. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
A teste még hagyján, inkább a mentális állapota miatt aggódnék.
2022. márc. 16. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Szijjártó Péter-re tenném a voksom.

De még kell neki egy kis idő, hogy beérjen, meg "tisztázzák" a K-i kapcsolatrendszerét.

2022. márc. 20. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A fidesszel ugyanaz lesz mint ami Jugoszláviával történt Tito halála után. Amíg élt, többé kevésbé mindenki elfogadta vezetőnek, de mihelyt elvitte az ördög széthullott a francba.

Én egyik fideszes alvezérről sem tudom elképzelni, hogy ha a főni kiesne, beérné a másodhegedűs szereppel.

Pl. Lázár utálja Rogánt és ott tesz neki keresztbe ahol tud. Nyilván kölcsönös. És ez csak két eember.

2023. ápr. 6. 09:48
 14/14 NTBS ***** válasza:
Kocsis Máté.
2023. ápr. 6. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!