A Mi Hazánk most kézzel-lábbal kapálózik, (kb. még a hajléktalanokat is megszólítják) csakhogy elérjék az 5%-ot?
Kizárt, nincs annyi szélsőséges nézetű ember, és ez mindig bebizonyosodik.
A Kutyapártnak amúgy szerintem viszont meglesz.
Ez a Jobbik néppártosodása előtti eredmény. Azóta a Jobbik összeállt Gyurcsányékkal. Kiindulópontnak jó lesz ez az adat a Mi Hazánk várható eredményéhez.
Ha nagyon be kellene sorolom magam valahová, akkor radikális szélsőjobbos vagyok. Mégis úgy fog csattanni a szavazatom az összefogásra, hogy még Viktor füle is bele zendül. A mi hazánk amúgy se nagyon szimpatikus. Kissebb pártok között láttam már szimpatikus megnyilvánulásokat, mint pl a halál büntetés visszaállítása. De bármi is legyen élhető országot akarok. Ehhez az kell, hogy Orbán menjen. Ha kellene Soros és egy migráns gyermekére, aki brüsszelben keresztelkedett meg és Gyúrcsány a keresztapja, na még erre a fiktív lényre is leszavaznék, ha az kellene hozzá, hogy Orbán elmenjen a nyavajába.
2,
Márki-Zay és Dúró Dóra facebook oldalát is össze lehet hasonlítani. 😉
Nem nézek butaságokat.😅 De amúgy szevasz!🖐️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!