Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megint leégett az ellenék,...

Megint leégett az ellenék, alig pár ezren voltunk a "kormányváltó" gyűlésökön? Nem ciki ez már nagyon?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 18:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Igen, az ellenzékiek kevesen voltak, köztük többnek van eszük hogy maradjanak otthon és ne vonuljanak mint a birkák.
2022. márc. 15. 19:03
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

Ja, csakhogy a Fideszes békemeneten (állítólag 600 ezren voltak, bár szerintem ez túlzás, inkább egy Puskás aréna mennyiségű nép lehetett) nemcsak azok voltak ám kint akik a Fideszre szavaznak.

Sokan voltak kint azért mert csak éppen arra jártak aztán csak úgy miért ne alapon kilátogattak, sokan voltak köztük akik Gáspár Győző miatt mentek ki. Mi is ezért mentünk ki egyébként. Vagyishát én annyira nem akartam menni de itthon sem akartam maradni egyedül, anyámék kíváncsiak voltak Győzőre ezért ők mentek és mentem én is. Egyébként mind ellenzékiek vagyunk.

Plusz azért is voltak olyan sokan mert a Fidesz ingyen buszjáratokat indított vidéki kistelepülésekre ahol a kisnyugdíjasok felutaztak kihasználva a jó időt, legalább kirándultak egyet.

Ezek az emberek nagyobb része nem Budapestről származik az fix, az átlag életkor is 50-60 közt volt.

Szerintem nagyon szoros lesz ez az idei választás, kétharmadokról nem lehet beszélni egyik oldalon sem.

2022. márc. 15. 19:04
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
Te vagy ciki, Balázs.
2022. márc. 15. 19:05
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van a 11-es nek , csak a birka ellenzékiek voltak kint.
2022. márc. 15. 19:05
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, milyen rádiónál fogsz dolgozni, ha egy esetleges kormányváltás miatt megszűnik a Rádió1?
2022. márc. 15. 19:07
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
A békemeneten hányan voltak, kétmillióan? Tarlós előnye még mindig megnyugtató?
2022. márc. 15. 19:09
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég volt az rtl nyomása hogy ne Tarlós nyerjen, pedig jobb volt mint most Gergely.
2022. márc. 15. 19:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nincs nőd.
2022. márc. 15. 19:15
 19/27 anonim ***** válasza:
Arányokat ettől független jól tükrözi, mármitn hogy 3-án mi lesz.
2022. márc. 15. 19:32
 20/27 A kérdező kommentje:

Bocs, elírtam ."voltak" és nem voltunk, nekem eszembe se lett volna kimenni az ellenzéki lebőgésre

Én Orbánra nyomok.

2022. márc. 15. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!