Az ellenzék/bal oldal kánaánt hozna Magyarországra? Mitől lenne jobb? Bizonyítottak már bőven nem?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 18:45
21/79 anonim válasza:
#19 mesélj miért nem jogállam Magyarország?
Diktatúra van?
22/79 anonim válasza:
A baloldal korrupciója kismiska volt ehhez képest, még azt is visszasírom. Boldog békeidők, mikor még csak nokiás dobozokba fértek bele a lopások. Ma már Orbánnak akkor vagyona van, mint az angol Királynőnek, jó reggelt. Azért hasonlítsuk már össze.
23/79 anonim válasza:
A jogállam olyan állam, amely elismeri és betartja a nemzetközi és hazai emberi jogok és konvenciók hatályát és érvényességét, és saját működését is ezeknek rendeli alá
Ezért, 21.
24/79 anonim válasza:
#23 és kinek sérülnek a jogai? Szerintem senkinek.
25/79 anonim válasza:
Én melegként legalább szabadabban élhetnék.
26/79 A kérdező kommentje:
A gazdaság az mindig változik és változhat a világ minden államában és országában. Viszont az értékrendek, eszmék jó esetben nem változnak.
Pl konzervatizmus mindig szükséges.
2022. márc. 15. 20:02
27/79 anonim válasza:
#25 most bánt valaki a nemi identitásod miatt? Legálisan élhetsz élettársi közösségben. Ha jól tudom gyermeket is fogadhatsz örökbe?
28/79 anonim válasza:
27 de nem fogadnak el családnak, csomó támogatásról lemaradunk. A másik, hogy pap nem ad össze. Az utcán ránk kiabálnak.
29/79 anonim válasza:
24, ho,imserjük el a nemzetközi emberi jogokat, hol tartjuk be, Folyamatosan szembe mennek vele...
30/79 A kérdező kommentje:
25-ös..
Egyébként így mi a baj???
Ha meleg vagy, akkor az. És punk tum.
Te is egy átlag dolgozó emberként nézel ki gondolom és kész. Haza mész és u. úgy éled a szobádbsn a személyes magánéletedet mint a hetetok. Hol a gond?
Ezt soha nem értettem amikor a melegek azt mondják, hogy nem szabad emberek.
2022. márc. 15. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!