Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemények Orbán Viktor...

Vélemények Orbán Viktor beszédéről?

Figyelt kérdés
Számomra az megragadt h itt magyarorszagon fogunk megájt parancsolni a gendel őrületnek és hogy az apa fiú az anya nő.Teljes mértékben egyetkell vele értsek

2022. márc. 15. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Petőfi úgy forog a sírjában, hogy simán elég áramot termel egy kisváros kivilágításához.
2022. márc. 15. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Donald Tusk és MZP üzenete jobban ütött.
2022. márc. 15. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
A szellemi kapacitásoddal, ami az irományodból kiderül,én egyáltalán nem is csodálkozok azon, hogy egyetértesz vele!😏😉
2022. márc. 15. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Gender, Magyarország, egyet kell.

És lehet, hogy a te apád fiú, az enyém férfi

2022. márc. 15. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy én azon gondolkodtam, hogy akik Viktor mögött álltak a színpad hátulján, azok kik voltak? NER-es gyerekek? Volt köztük néhány jónak tűnő nő, és az jutott eszembe, hogy hiába lenne jó egy csaj, de ha fideszes, nem tudnék vele együtt lenni. Lehet, hogy a konzervatív értékrend csak a misszionáriust engedi, de csak gyermeknemzés céljából, a böjt lejárta után.
2022. márc. 15. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!