Vélemények Orbán Viktor beszédéről?
Figyelt kérdés
Számomra az megragadt h itt magyarorszagon fogunk megájt parancsolni a gendel őrületnek és hogy az apa fiú az anya nő.Teljes mértékben egyetkell vele értsek2022. márc. 15. 16:33
1/15 anonim válasza:
Kit érdekel? Soros, migráncs, Brüsszel, LMBTQ - kihagytam valamit?
2/15 anonim válasza:
Csodálatos beszéd volt, szívet melengetően szép. Köszönjük!
3/15 anonim válasza:
Hányszor akarjátok még megkérdezni ma?
4/15 anonim válasza:
Csodás volt ahogy meggyalázta a nemzeti ünnepünk és megemlékezésünk. Ki hitte volna, hogy gyűlölet beszédet fog tartani?
5/15 anonim válasza:
Soros Brusszel a szemet Putyinrol egy elitelo szo nem volt. Vicc.
7/15 anonim válasza:
Nem láttam, de amit itt olvastam róla az bőven elég volt. Nemzeti ünnepen kit érdekel Soros, meg az LMBTQ? Gusztustalan, hogy egy ilyen helyzetben róluk beszél. Ez kritikán aluli.
8/15 anonim válasza:
És még itt is orbán uszítása köszön vissza néhány válaszoló. Végtelen szomorú, hogy mit nevelt az emberekbe.
9/15 meszike91 válasza:
Elmondta a programját? Vagy még mindig nincs neki? Vitázni fog?
10/15 anonim válasza:
Szegény Orbi nagyon rá van kattanva az LMBT témára. Ha nincs ez a kormány, nem is tudom hogy létezik a brüsszeli meleglobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!