Ki lenne a legjobb miniszterelnök?
Elméleti kérdés!
Az én jelöltem Gyurcsány Ferenc!
Tiétek?
Az békemeneten rohadt sokan vannak.
Gyurcsány Ferenc óta nincs normális baloldali politikus aki tud mozgosítani.
Mindig ilyen percemberkéket húz elő a baloldal.
A felsoroltak közül egyik sem lenne jó de még csak elfogadható sem!
Feri volt már és egy 15 éves kölcsönt köszönhetünk neki an meg gazdasági csődöt… az oktatási rendszerről ne is beszéljünk akkoriban !
Orbán sem a legjobb sőt de jelenleg egyben tudja tartani az országot! Ha lenne nála jobb jelolt azon nyomban rá szavaznék!
Láttam márki-zay-nal egy nagyon jó potenciát! De elqurta nem kicsit hanem nagyon! A beszédei egyre zavarosabbak és naponta kell meg magyarázni őket hogy hát azt nem is így értette! A lényeg aurvara tapasztalatlan és szétszórt! Sőt lassan már úgy tűnik mintha kettős ügynök és igazából Orbán embere aki direkt szabotálja a baloldalt! 😅😅😅😂
Kari Geri Budapestet vezeti és lehet is látni hogy milyen! Katasztrófa……
Kari Geri max egy kis falut tudna elvezetni nem Egy országot!
Jakab Petike bevállalta a bohóc szerepet ! Évek óta bohockodik a parlamentben ahol milliós fizetéseket kap! Közben meg jatsza a bérből élő ember szerepet!
Hagyjuk már
Toroczkai minden alkalmat meg ragad hogy szítsa a cigány gyűlöletet! Akár gyerekek halálát is megszégyeníti és hazudik is hogy cigány ölte meg őket miközben tudták hogy magyar elkövető volt!
Toroczkai nem való képviselőnek ès vezetonek mivel neki elsődleges célja a cigányok diszkriminálása utána a magyarok és utána az országban élő !
Egyszóval le kaksizza a magyarokat kb egy mini hitler… hitler is így kezdte ugyan így…
Klárika az Gyurcsány né! Ennyit erről…
A további 2 emberke szinten bohóc kis hal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!