Hogy lehet hogy ennek a Fidesznek ilyen sok szimpatizánsa van?
Számomra hihetetlen ez a békemenet, hogy lehet hogy 100 embernél több ember ment ki erre a menetre és a Fidesz mellett áll kint.
Nem látják hogy mennyire hülyére veszik az embert? Nem látják mit csinálnak a háttérben? Mészáros Lőrinc gazdagodása nem zavarja őket? Undorító!
Én közigazgatásban dolgozom és a bruttó 320 ezerre kértem csak egy 10 százalékos emelést mert sokat dolgozom és ez elég kevés, erre majd felterjesztik.. aztán persze azóta semmi, nem is lesz
Szimplán a nyugdíjasok esznek a kezükböl. No meg a szegényebb rétegek, aki nem fér hozzá ezekhez az információkhoz, csak TV-ből.
Aztán mindkét oldal folytatja a kamuganda propagandát..
Na ez nem áll jól a baloldalnak..
Nyerjünk igazsággal vagy sehogy.
Mikor ugyan azt csináljuk mint a Fidesz, hazudunk a kampányban..
Különbnek kell lenni..
Én csak azt sajnálom, hogy Gyurcsányt nem tudják elfelejteni az emberek, pedig egyébként egy lehetetlen helyzetben is bevallotta az igazat..
Normálisabb elnök lenne.
Propaganda propaganda. A fideszesek nem tudnak az aljas dolgokrol es elhiszik hogy az ellenzek MZP rossz.
Hitler idejeben is elhittek hogy jo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!