Az elhullajtott agancs felszedése mitől állatkínzás?
Figyelt kérdés
Pontosabban állatkínzás és lopás, most ha találok egyet a földemen akár koponyával, vagy tavasszal a szőlő közepén és felveszem már állatkínzó és tolvaj is vagyok, mert az állam tulajdona? Akkor feljelenthetem az államot, hogy miért szemetel a földemen? Másrészt boltba/ vásárokon is lehet venni szép agancsot, hogy ítélik meg, hogy honnan szerezted?
Ez a felveszek 1 szarvat és állatkínzó vagyok, nekem nagyon olyan, mintha a földemen 3 fiatal áttolná a biciklit én meg mennék a rendőrségre, hogy betörtek hozzám és meg akartak ölni..
2022. márc. 15. 11:34
3/5 A kérdező kommentje:
3. Télen, nyáron és ősszel is ugyanúgy kint vagyok, ha nem veszem fel is ugyan ott megyek el továbbra is a saját földemen.
2022. márc. 15. 11:42
4/5 A kérdező kommentje:
Mellesleg a sima túrázók is épp ugyanúgy elmennek ugyan azokon az utakon.
2022. márc. 15. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!