Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok akik itt a GYK-n annyira...

Azok akik itt a GYK-n annyira védik az Orosz Föderációt, szívesen látnák a szuverén, független Magyarországot inkább az Orosz Föderáció részeként?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 21:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Jól értem? Aki kiáll az oroszok mellett, azt minősítgetni kell. Aki kiáll a rasszista ukrán vezetés mellett, az meg egy félisten.
2022. márc. 14. 21:18
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem, de miért kell állandóan belevonnozok Magyarországot ezekbe a fantáziáitokba? Ukrajna és Magyarország helyzete teljesen különbözik, egyrészt pl. NATO tagok vagyunk, másrészt történelmileg is egy kicsit más volt a viszonyunk az oroszokhoz, mint az ukránoknak. Nem lehet összehasonlítani a jelenlegi ukrán helyzetet Magyarországgal.
2022. márc. 14. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
Nem látnák ezt szívesen és nem is védik "annyira".
2022. márc. 14. 21:22
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem senki nem védi az orosz föderációt. Engem is letámadtak itt már, hogy orosz párti vagyok. Pedig csak annyit írtam, hogy maga az aktuális ukrán-orosz konfliktushoz semmi közünk, nemkell belefolynunk, de mivel még egy ideig ´ra vagyunk utalva Oroszországgara az engeriaellátás tekitntében, ezért fontosak a jó diplomáciai kapcsolatok Oroszországgal.(A jó diplomácia kpacsolatokból nem következik, hogy aka´rmelyik roszág részeként szívesne látnám Magyarországot)
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem érted jól a kérdésemet. Kiírhatok egy másikat is, amiben az a kérdés, hogy Ukrajnát támogatók csatlakoznának-e Ukrajnához. De most nem ez a kérdésem. Ha érdekel az, akkor írd ki te.
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek között még nem láttam, aki a magyar államot hozzácsapta volna a Föderációhoz, ha igen, azt se gondolta véresen komolyan.
2022. márc. 14. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom akkor az itt Ukrajnát védő hasznos idióták meg örülnének, ha az ukránok tömegével mészárolnák, mérgeznék a magyarokat, és szeretik az ukrán nyelvtörvényt.
2022. márc. 14. 21:25
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem, én pont hogy azt látom, hogy addig nem létezhet igazán szuverén, független Magyarország, amíg az EU tagjai vagyunk. Az, hogy az oroszokkal való szövetséget erősebbnek, és előnyösebbnek látom, még nem jelenti azt hogy bármilyen föderációhoz is hozzá akarnám rakni.
2022. márc. 14. 21:28
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem egy orosz katonai vezető állította nem is olyan rég ,hogy 2 óra alatt a Balatonon vannak hanem egy ukrán..

Ne csicskulj már ennyire nekik és az USA báb eu-nak.

2022. márc. 14. 21:31
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Melyik ország egyik vezetője volt, aki fenyegetett, hogy pár óra alatt a Balatonnál vannak a tankokkal?
2022. márc. 14. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!