Jelentkezz a Megafonhoz, kezdetnek jó lépés. Majd nyalj minél többet.
2022. márc. 13. 17:13
3/11 anonim válasza:
Ezt kevesebb mint egy hónappal a fidesz bukása előtt kérdezed? Jó időzítés :D
2022. márc. 13. 17:13
4/11 anonim válasza:
Nekem annyit nem ér, hogy megalázkodjak, nem szeretném ha szánalommal tekintenének rám, ezek a Megafonosok amit tollnak nem tudnám csinálni. 🤢
Nem akarok gumigerincű lenni
2022. márc. 13. 17:18
5/11 anonim válasza:
Nekem is kéne a pénz kérdező, de én inkább csóró maradok, mint sem, hogy a korrupt fideszhez bármi közöm is legyen. Meg persze én senkinek sem nyalom ki a seg.gét csak azért, hogy pénzem, vagy hatalmam legyen. Én inkább olyan vagyok, mint Tony Montana nem nyalizok, hanem más módon érem el, amit akarok.
2022. márc. 13. 17:20
6/11 anonim válasza:
Szerezz egy MSZMP, vagy KISZ tagságit először is! Vagy legyen kerek fejed, nyírd fel oldalt a hajad, és szerezz egy kerek szemüveget, és változtass nevet dánielre. Utóbbi esetnél viszont elég sokáig kell szopnod, és nyalnod, hogy egy kiöregedő fideszes helyébe léphess.
Lásd szíjgyártó "kakadu" pubi másfél évtizedig lefetyelt érte, hogy behívatás ügyi miniszter lehessen!
2022. márc. 13. 17:24
7/11 A kérdező kommentje:
Megoldjak azt orbanek nincs para. Eleve mindent kiszerveztek alapitvanyokba szval ki vagyunk biztositva. Mienk az ugyeszseg. Vannak meg itt biztos haverok ;)
2022. márc. 13. 17:24
8/11 anonim válasza:
Nem barátom, semmi esélyed pénzt szerezni, a befolyás pedig kizárt. Aki döglődő oroszlánt akar használni egy jó ló helyett a biztonsága érdekében, az elveszett ember. Tanulni kéne, ha képes vagy erre, az talán segítene.
2022. márc. 13. 17:27
9/11 anonim válasza:
Szerencséd van! A NER-csicskasághoz sem ész, sem értelem nem kell!
2022. márc. 13. 17:27
10/11 anonim válasza:
Kérd vagy fogadd el zsebbe a fizetésed egy részét.
Ne kérj számlát a vállalkozótól. Megoldjátok okosba.
Vigyél haza valamit a munkahelyedről ( egy csomag irodapapír, egy flex korong vagy ami éppen a kezed ügyébe akad ). Nekik úgysem hiányzik és különben is túl keveset fizetnek ez jár neked.
Ha valaki lop vagy lóg a munkahelyen esetleg kárt okoz mindenképpen fedezd a vezetőkkel szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!