Olvasom a Fidesz megmondóembereit, már ott tartunk hogy nem a háborúzó zsarnok Putyin a hibás hanem Amerika?
De Putyin nem hibas aki az egeszet csinalta. Most mar biztos vagyok benne hogy ezek az emberek szelsoseges nezeteket vallo emberek.
A tortenelemben mindig a diktatorok nyitottak keletre es szidtak a nyugatot.
"Putyini propaganda az ukran naci szoveg"
Vagy inkább csak te vitatkozol bután olyanokkal akik nálad tájékozottabbak.
A fotelszakértőkkel ellentétben nálam az utóbbi hetekben jártak ukrán menekültek, köztük etnikailag oroszok is. Direkt elbeszélgettem velük többek között erről is és azt mondták, hogy sosem érezték üldöztetve magukat, főleg nem a testi épségüket veszélyben. Amúgy Odessza mellől jöttek.
Az utolsó linkje meg csak a címet olvasva gondolom az Azov Batallionról szól. Vicces azt felhánytorgatva látni attól az oldaltól, aki szerint biztosan óriási pofátlanság volt a Magyar Gárda betiltása :) Az azovosok azok, amik a jelenlegi és korábbi magyar szélsőjobbos paramilitarista szervezetek szeretnének lenni.
Kérdező, te valami durcás kisgyerek vagy? :D
5-ös voltam
Én mindent elhiszek, de ha az én Svájci frank hiteles lakásomat lőttek volna rommá, akkor akármelyik oldalnak a jó édes anyját. Csak idióták háborúznak a 21.szazadban. Ezen nem sok szépíteni való van, de az emberiség már amúgy is megérett a pusztulásra.
Szóval tényleg érdekel Bayer Zsolt véleménye ha az ő lakása ment volna rommá, mindennel, ami az életét jellemezte. Bár belegondolva szerintem ezek az emberek akkor sem gondolnának mást.
"Ugyanebbe a helyzetbe Amerika mar sokkal regebben beugrott volna "rendet csinalni" ahogy szokott."
Igen. Az ilyen országok terroristáiról meg valahogy mindig kiderül, hogy az USA pénzelte őket, aztán mentek demokráciát csinálni. Érdekesség, hogy ebben a háborúban is ott van ez a szál:
"Ezeket az ukrán nácikat mi képeztük ki. A Bandera-csapatok, amikről most szó van, és az első csapatok, amelyeket amerikai és brit katonák képeztek ki, az a neonáci Azov zászlóalj volt" - Scott Ritter, az amerikai tengerészgyalogság egykori hírszerző tisztje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!