Olyan emberek fogják a Fideszt hatalomban tartani akik egy haborús agresszornak drukkolnak aki ukrán civilek közé lövet?
Ukrajnába az emberek az eletukert harcolnak es orosz katonak lonek a civilek koze.
Es fideszesek ezek utan Putyint eltetik?
Miért kell mindig hazudni?
MZP önmagában olyan hülye, hogy lejáratja a teljes ellenzéki összefogást, miért kell még rátenni neked is egy lapáttal a baromságtengerre?
Mi lenne ha TE felfognád, hogy Ukrajnában az emberek az életükért küzdenek, nem játék és nem szabad tovább hergelni ilyen hazugságokkal az ottani szélsőségeseket?
Az Ukrán civileknek az Ukrán állam adott fegyvert. Ezzel annyit ért el, hogy megöleti a marhákat és ami kis sikereket elérnek az arra készteti az orosz katonaságot, hogy előbb lőjön és aztán kérdezzen. Putyinnak sok van a rovásán, de ez pont nem az ő hibája.
A Fidesz ettől egy teljesen külön kérdés. Én csak azt tudom mondani, hogy ha pártállástól függetlenül bármilyen politikus akár csak az eshetőségére utal, hogy magunkra haragítsuk Oroszországot - tudod azt az országot a SZOMSZÉDBAN akitől nem csak gazdaságilag függünk, de fizikailag is el tudnának nyomni egy perc alatt - akkor az én szavazatomat nem hogy nem fogja megkapni, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy soha ne is kerüljön ilyen döntési lehetőség közelébe..
A nyugat éppen most bizonyítja, hogy nem fog megvédeni csóró keleti országokat (illetve nekünk már 56ban bizonyította), könnyen dumálnak a tengeren túlról a rakétavédelmi függönyeik mögül miközben mi kapnánk az első atomot a pofánkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!