Ukrán menekültek lenyomják majd az így is nagyon nyomott béreket?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Igen cudar ami itt lesz
Nem inkább mennek tovább ők nem dolgoznak éhbért
24 szavazat
2/24 anonim válasza:
Fele továbbmegy, fele itt marad. Mindkét válasz helytálló.
3/24 anonim válasza:
Én járműmérnökként nem féltem a béremet.
5/24 anonim válasza:
Te kit vennel fel segedmunkasnak? Az ukrant, aki beeri havi 100.000el, vagy magyar kell akinek 20.000 a napi berigenye?
6/24 anonim válasza:
Sajnálom őket de szerintem le fogják nyomni a béreket, mármint akik itt maradnak, ők biztos.
7/24 anonim válasza:
Az ukrán se fogja beérni az itteni árakkal! Idáig csak átjártak, de most itt fognak költeni is!
9/24 A kérdező kommentje:
Én a magyart aki napi 20 ezret fizetek mivel ha a te általad javasolt olcsó ukránt vennék fel havi 100 ezerrel a bűncselekmény mert a minimálbért se éri el.
2022. márc. 6. 19:07
10/24 anonim válasza:
5ös, milyen segédmunkást?
nem lesznek férfiak merrt ők mennek katonának, csak nők.
amúgy meg az ukrán olcsóbban dolgozik is egy ugyanolyan full kamu, mint a kínai ócó.
raktárban dolgozom közép vezetőként.
a magyarok keresnek 220-250 környékén. az ukránok ugyanazért 320-350nettót kapnak, plusz ingyen lakhatás, nulla rezsi és bérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!