Hogy nyerhet mindig a Fidesz,amikor akárkivel beszèlek mindenki csak szidja őket?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 12:56
2/27 anonim válasza:
Nem beszélsz túl sok emberrel.
Értem, hogy arányaiban ki kéne jönnie az ismerősi körödnél is a választási eredményeknek de a valóságban ez még is másképp van.
Illetve valaki inkább nem vállalja fel, hogy ellenkezőnézetei vannak mert nem akar felesleges vitát, konfliktust.
3/27 anonim válasza:
Egyszer tartani kéne már egy választást, meglátnánk kap-e 5%-ot.
4/27 anonim válasza:
Azért mert te értelmes embefekkel vagy körülvéve.
Ahol én dolgozok még mihazánkos is van.
5/27 anonim válasza:
Szokott lenni választás, rendszeresen minden 4. évben.
6/27 anonim válasza:
Csalással.
Igazságtalan választási rendszerrel...
7/27 anonim válasza:
Az emberek jelentős része a kérdező mondataiból kivilágló hovatartozásnak megfelelő választ ad, nem akar ott ezen vitázni, ellentétbe kerülni a kérdezővel.
8/27 anonim válasza:
Az összes nyugger ismerősöm fidi rajongó. Még a férjem és az én szüleim is.
Ez a korosztály adja a rajongók döntő többségét és baromi sokan vannak.
Meg is vannak vásárolva rendesen.
Tragédia.:(
9/27 anonim válasza:
Én fideszes vagyok, de mindig azt a pártot, oldalt mondom, amilyen közegben vagyok, ha balosok közt vagyok, én is annak hazudom magamat és szidom én is Orbánt. A francnak se hiányzik, hogy megverjenek.
10/27 anonim válasza:
Egy szerelő is ezt mondta nekem nemrég, hogy akárhova megy, mindenhol csak a fideszt szidják neki, fideszrajongóval összessen eggyel találkozott eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!