Mit gondoltok, veszélyben lenne az olcsó rezsi, ha márki lenne az úr?
Figyelt kérdés
Szerintem veszélyes az Orosz gázt és ilyeneket eldobni. Legalábbis az első 3 évben biztosan kemény lenne. (Én nem akarok ilyet).
És a lopással meg korrupcióval konyebben megbirkózom, mint az áremelésekkel.
2022. márc. 13. 11:46
11/16 A kérdező kommentje:
Csak a családi adókedvezményt ne említsem... Meg ilyen nyalánkságokat.
Szerintem ez így rendben van. Nem lehet minden kedvezmény csak egy rétegért..
2022. márc. 13. 12:13
12/16 anonim válasza:
Mar Putyin az EU es a NATO is arulonak tartja Orbant. Szerinted majd a hintapolitika nem fogja megbosszulni onmagat? Nincsen a kontinensen egy orszag sem, akivel Orban nem rugta volna ossze a port. Mar a Lengyelek(!!) is inkabb MZP-t tamogatjak
13/16 anonim válasza:
az alacsony rezsi évről évre nagyobb veszélyben van. én még adnék 4 évet a fidesznek...akkor talán a sok agyhalott is kapna egy k_rvanagy pofont, ha összeroskad ez a fenntarthatatlan rezsikánaán...bár dehogy lenne semmi abból se...megmagyarázná Viktorunk, hogy Brüsszel intézte el ezt is...oszt jónapot...:D
14/16 anonim válasza:
7
Most a közüzemi számlákról van szó. A kormány itthon nem csökkentette a lakbéreket sőt, megháromszorozódott az elmúlt 10 évben és lassan itt is egy szoba 300-400 euró. Csak éppen a fizetés 300 euro vs 3000 euro.
15/16 anonim válasza:
Nem sokara igyis-ugyis raborul az orszagra a sok tragya, es akkor nem lesz majd az az agymosas ami ezt kimagyarazza majd az embereknek. Ha MZP nyer, meg lehet remeny, mert akkor talan az EU segit majd. Ha nem, akkor nincsen szovetsegese az orszagnak es osszeborul az egesz
16/16 anonim válasza:
Úgy gondolod, hogy most nem fizeted meg az "olcsó rezsi" árát valamilyen bújtatott formában ? Nyugodj bele, megfizeted mindenféle ÁFA, adó, illeték stb. formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!