Mit gondoltok, veszélyben lenne az olcsó rezsi, ha márki lenne az úr?
Szerintem veszélyes az Orosz gázt és ilyeneket eldobni. Legalábbis az első 3 évben biztosan kemény lenne. (Én nem akarok ilyet).
És a lopással meg korrupcióval konyebben megbirkózom, mint az áremelésekkel.
Ez az olcsó rezsi, olcsó benzin, ,,árstop", egy akkora proli hülyités, hogy erre nincsenek szavak, ugyanúgy kifizeted a különbözetett, csak adó formájában.
Vagy szerinted a méltóságos Orbán királyunk a saját zsebéből fizeti ki az különbözetett? :)
MZP szépen bebizonyította, hogy az embereknek igenis igényük van arra, hogy a pofájukba hazudjanak a politikusok mert a valósággal túl hülyék lennének megbirkózni.
3
Pedig a fizu százalékában kint jóval kevesebb a rezsi. Ismerős mondta, hogy ő nem is tudja mennyi, mert annyira jelentéktelen tétel havonta.
4 oké, én fizetem, de az adóból, aminek a mértéke nem igazán változott felfelé ezek után sem.
Inkább én járják jól ezzel, met jól járok, mint valami dolgozni nem akaró munkakerülő, mert a balosok támogatják a segélyosztást..
5 ahhaa.. szoval olyan keleti régióban az 1 szobás tetőtéri lakás mint merseburg 450 euró nem sok? Ehhez még a rezsi és a 3x-os autó fenntartás...
Nem azért dolgozunk itt kint, hogy utána annyit keressünk mint otthon... De egetverő különbség nincsen.
Otthon felre tettem 200 ezret itt meg 300at... Egy hónap alatt.. hát nem annyira fasza
6 Aham te jól jársz vele és mi van azokkal a milliónyi emberrekel, akik nem gázzal fűtenek, vagy nem kocsikáznak?
De ugyanúgy fizetnek adót, ők is fizetik a te fogyasztásodat, a te benzinedet.
Kapitalizmusban élünk. A kereslet-kinálat törvénye mondja meg, mi mennyibe kerüljön, nem pedig a politikusok. A kommunizmusban már kipróbálták ezt, amit Orbán most csinál, a mai napig fizetjük az akkori ,,árstoppokat". :)
8 én pedig azt mondom, hogy ha több adót fizetek, akkor miért jár ugyan az a rossz kórházi ellátás is, mint a tobbieknek? Csak kérdezem... Ezt így nem lehet mondani.
Iskola támogatási, segélyek.. miegymás. Én is fizetem mégsem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!