Az ellenzék kb a rezsicsökkentés helyett azt akarja, hogy spóroljunk magunkon tehát felejtsük el, hogy munka után tv-zünk meg sorozatozunk és járjunk a folyóhoz mosni mint Iluska?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 11:36
11/14 anonim válasza:
Ja, 4-es, én erdélyi vagyok. Én piaci áron fizetem a gázt. És miközben az állam még besegít is, a múlt hónapban a jövedelmem 80 százaléka volt a gázszámla. Nyugdíjas vagyok, de nem kimondottan kisnyugdíjas. És 17 fokban éltem egész télen.
Hát szeretném látni a fejeteket, hogy mennyire dicséritek majd Orbánt - vagy akárkit - ha a gázszámlátok nagyobb lesz, mint a jövedelmetek.
12/14 anonim válasza:
11: az ilyen rászorulókat kell támogatni, akik nem tudják fizetni, nem kell támogatni viszont Lölöt rezsicsökkentéssel, hogy a villája medencéjét olcsóbban fűthesse
13/14 anonim válasza:
Vagyis rászorultsági alapon kell támogatás, nem általánosan a milliárdosoknak is.
14/14 anonim válasza:
11/12 Képzeld, én is teljes árat fizetek a fűtésért és az én pénzemből támogatják más fűtését. Pont az a 30 százalék körüli család nem kap semmi támogatást, akik pont rászorulna, mert pont ők akiknél nincs gáz, vagy nincs rávaló, hogy bevezessék, kiépítsék a fűtést. Ez is tipikusan a komcsi rendszer, mikor adtak kis pénzt és majd mi megmondjuk, kinek mit adunk. Most, adók és majd mi vissza osztjuk, akinek mi akarjuk. Különben, nem értem az embereket, nem rezsicsökkentésé kéne harcolni, hanem olyan jövedelemé, amiből kitudom fizetni. Sajna az emberek nagy többségét ilyen rezsicsökkentéssel lehet megnyerni. Oda nem jutnak el, hogy mindenképp ő fizeti, csak más néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!