Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánék kajak kiakarnak lépni...

Orbánék kajak kiakarnak lépni az EU-ból, vagy ez csak kampányfogás az ellenzéktől?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom elhinni. Főleg, hogy most már muszáj együtt működnie a Nyugattal a háború miatt.
2022. márc. 12. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem érné meg kilépni. Onnan jön a sok zseton. Ezt Orbán is tudja. Amúgy nem lenne mit ellopni
2022. márc. 12. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
12%
Milyen zseton? Amíg nincsen a jogállam visszaállítva egy fillér nem jön több az EU-ból. Ha meg vissza lenne állítva a jogállam Orbán pártja rövid időn belül, hónapok alatt megbukna és mehetnének a börtönbe.
2022. márc. 12. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem az összes EU-s pénzt érinti. Elég sok EU pályázati zsé lesz most is kiosztva. Onnan tudom, mert mi foglalkozunk vele. Most ugye nem mondtam újat? Vagy igen?
2022. márc. 12. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
rettenet primitív szintet kell megütni ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy egypárti döntéssel, (egyáltalán mit jelent ez:D) ki lehet lépni a nyúnyióból, és még ők mondják, hogy mi vagyunk trágyával etetett gombák
2022. márc. 12. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Népszavazással léptünk be, úgyis lehetne csak kilépni, akkoris így van, ha ez nincs az alaptörvényben lefektetve. Minden más rémhírterjesztés.
2022. márc. 12. 22:35
 16/19 Alex Fly ***** válasza:
@14: lehet, hogy rettenet primitív szint, de ha Orbán ma úgy dönt hogy ki akar lépni, akkor holnap megszavazza az Országgyűlés és kész. Minden egyeztetés vagy népszavazás nélkül.
2022. márc. 12. 22:38
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

15. egy demokratikus jogállamban valóban így lenne...viszont mo nem jogállam.

tehát a kilépés elindításához elég a sima parlamenti többség, népszavazás nélkül.

magyarul orbán 1 személyben dönt erről.

2022. márc. 12. 22:40
 18/19 anonim ***** válasza:
17. Nem éri meg kilépni neki. Legyen ennyi elég. Nem írhatok ennél többet.
2022. márc. 12. 22:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Kamu.
2022. márc. 13. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!