Magyar önkéntest fogadnának az orosz hadseregben?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés!!!!
Az ukránoknál fogadnának. És az oroszoknál?
2022. márc. 12. 18:24
2/11 anonim válasza:
Természetesen. Bárkit fogadnak. Csak legyen 18.
3/11 anonim válasza:
Igen, fogadnak.
Én jelenleg is próbálom keresni hol tudnék gyorsan jelentkezni.
Nincs értelme az életemnek, céltalan és unalmas, öngyilkosság helyett pedig ez egy remek lehetőség lenne.
Ha valaki tudja hol lehet jelentkezni elküldhetné nekem.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom ki jár jobban, aki a fegyvert kapja majd, vagy aki a töltényt? :) A saját hadseregüket nem képesek rendesen felszerelni, nem hogy az idegenlégiósokat... Kaját vigyél magaddal!
5/11 anonim válasza:
Az ukránok biztosan ott alakult is külföldiekből álló légió az oroszoknak most ellenségnek tekintik a NATO tagországokat tehát minket is,nem fogadnának kémnek néznének.
6/11 anonim válasza:
Putyin, az európai kereszténység nagy védelmezője már 16 ezer szíriai zsoldost is felfogadott.
Szép lesz az életed köztük.
7/11 A kérdező kommentje:
3# remélem Ukrajnán át mész Ruszkiföldre
2022. márc. 12. 18:39
8/11 anonim válasza:
Fogadni fogadnak csak itthon bíroság elé rángatnak ha esetleg hazatérsz
9/11 anonim válasza:
Nekem mindegy melyik seregbe megyek.
Amelyikbe hamarabb felvesznek oda mennék.
(3-as vagyok)
10/11 anonim válasza:
#9 Mi a faxért akarsz ilyen helyre menni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!