Cseh Katalin miért dézsmálta meg az EU-s pénzeket miközben folyamatosan az EU-s pénzcsapok elzárása miatt kampányol?
Még egyre sem, de reméljük 5+ lesz belőle
Nem, senki nem lophat, csak te épp fordítva ülsz a lovon... Azokat akarod elszámoltatni, akik „aprópénzt” loptak ahhoz képest, amit a fidesz zsebre tett, de az valahogy téged mégsem zavar...
Ez pont ugyanolyan dolog, minthogy ha én valakit véletlenül megölök, akkor engem börtönre ítélnek (joggal), közben meg a kaleta gábor egy ejnye-bejnyével megússza azt, amit tett...
#10 Kerestem, de a fideszmédiában is csak nyomozásról írnak. A balosban meg lejárató kampányfogásról.
#2 Hát sztem nem néz ki jól. Főleg így öregen.
Több milliárd forint aprópénz lenne? Bocsánat.
Látom, az idézőjelek értelmezése és a szövegértés nem nagyon megy neked...
Rendben, akkor leírom másként; tegyük fel, hogy ő lopott 10 milliárd forintot. A mészárosnak mennyi is most az összvagyona?
Ehhez képest az a 10 milliárd nagyon szúrja a szemed, de a mészáros vagyona nem is érdekel téged... De megkockáztatom, hogy ha a mészáros is „ballibsi” lenne, már őt is a bötrtönben akarnád látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!