A folyamatosan hazudozó Fidesz-propagandisták hogy tudnak tükörbe nézni?
Figyelt kérdés
Bohár és Deák Dániel, Bayer Zsolt, Huth Gergely, Trombitás Kristóf... stb.
Erkölcs<könnyű pénz?
Az ilyen emberekben egy csepp szégyenérzet sincs?
Mi zajlik le bennük?
2022. febr. 17. 12:18
1/23 anonim válasza:
Én mindet bejelentettem Facebookon.🙂
2/23 anonim válasza:
Sokféle olyan pszichológiai rendellenesség van, amitől szégyenérzet, empátia hiányzik.
Vagyis de szégyenérzet van, hogyha ő maga veszít, és nem csupa siker az élete és ezt mások is látják. Ha nem látják akkor nincs gond.
4/23 anonim válasza:
Szerintem tök büszkén, a Megafon példátlan siker. Nem véletlen, hogy megpukkadnak dühükben az ellenérdekeltek.
5/23 A kérdező kommentje:
Márki-Zay van folyamatosan terítéken. Kiragadnak mondatokat és félremagyaráznak.
A bolhából csinálnak elefántot.
2022. febr. 17. 12:22
6/23 anonim válasza:
Milyen hazugságokat adta elő ezek a politikusok?
8/23 anonim válasza:
Akik bármilyen hatalmat kiszolgálnak azok vagy meggyőződésből teszik, vagy a hatalomért. Jelen esetben a második opció él. Általában az ilyen embereknek nincs, vagy nagyon alacsony szinten van az érzelmi intelligenciájuk, így nem is zavarja őket a propaganda terjesztése. A legjobb példa erre Déri Stefi. Körbeörömködte a kommentszekciót, hogy de jó a tanárok 10%-os emelése, mert az ő anyja is az. Azzal nem foglalkozik, hogy ezzel valószínűleg az anyja nem ért egyet és csak kiárusította a saját lánya érvelési alapként.
9/23 A kérdező kommentje:
A közpénzből felhízlalt Megafon 2 pert is elvesztett a Telet ellen. Ja, és a Megafon kezdeményezte a pert. :D
Ezzel bezzeg nem dicsekednek.
Számomra az ilyen emberek (pártoktól függetlenül) pszichopaták.
2022. febr. 17. 12:24
10/23 anonim válasza:
Miket hazudtak ezek a politikusok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!